loginet_shop.general-error

Újdonság raktárkészletünkön: Puma Safety Neodyme Green védőszandál

ESD tulajdonságokkal rendelkező Puma védőszandál. Üvegszálas orrmerevítővel és hajlékony kerámiaszálas talpátszúrás elleni védelemmel. A védőszandál ezáltal teljesen fémmentes!

Felsőrésze rugalmas microfiber, mely lélegző textil elemekkel van kiegészítve. Talpa ultrakönnyű és a természtes FLEXMOTION technológiának köszönhetően rendkívül hajlékony. Talpa PU, mely iCell elemet tartalmaz, mely elnyeli a rezgéseket ezáltal stabilitást és kényelmet biztosít a lábnak, akár hosszú órákon keresztül.

 

Természetes Flexmotion technológia

Dupla PU talp szerkezet, mely egy rendkívül könnyű és rugalmas középső részből valamint egy nagyon hajlékony külső részből épül fel. A talp rendkívül könnyen tisztítható és megfelelő tapadást nyújt.

Hajlékony kerámiaszálas talpátszúrás elleni védelem

A rugalmas talplemez kerámiával bevont szálakból készült. Amely teljes mértékben védi a talpat a szúrós, hegyes tárgyaktól.

iCELL

A kemény méhkaptár szerkezethez hasonló iCELL elem biztosítja a megfelelő rugalmasságot, miközben fokozza a cipő stabilitását és kényelmét.

Üvegszálas orrmerevítő

Az orrmerevítő üvegszálból készült a könnyebb cipő és a nagyobb rugalmasság érdekében.

everchusion BA+

Anatómiailag kialakított, kiválóan bent tartja a nedvességet. Két réteg habosított poliuretánból kialakított szerkezete különböző sűrűséggel biztosítja az aktív párnázást. A sarok megemelkedése valamint a hosszanti ívek támasztják a lábat. Ezenkívül biztosítják a láb természetes helyzetét és izomstimulációját az egész napos talpalás során.

Felsőrész

Nem bőrből, hanem egy kemény, elegáns, könnyen kezelhető mikroszálas anyagból készült amelynek víz és kosz lepergető tulajdonságai vannak. A kiegészítő textil elemek pedig remek légáteresztő képességekkel rendelkeznek.  

A termék elérhető raktárkészletünkről. A ma délig leadott rendelését akár már holnap megkaphatja.

>>>Tovább a webáruházba<<<