loginet_shop.general-error

Újdonságok raktárkészletünkön - 2017.05.22.

A Magic Tools Kft. 2017-ben immáron már 2000 m² -en, több mint 700 féle termékkel várja vásárlóit.

Termékeink összességében a magyarországi munkavédelmi piac igényeinek 98%-át képesek lefedni. Azonban továbbra sem ülünk babérjainkon és igyekszünk minél szélesebb választékot kínálni ügyfeleinknek. Legújabb termékeink raktárkészletünkön. Melyeket az aznap délig leadott rendelése esetén már másnap kézhez kaphat.


Camaro Black S1P SRC ESD védőszandál

Az Olasz Sir Safety System egy kiváló nyári darabja. A kényelem és a formatervezés tökéletes egyvelege. Kompozit orrmerevítővel készült és zero penetration technológiával ellátott kompozit talpközép résszel mely teljesen fémmentessé teszi a lábbelit. Talpa hajlított a könnyebb tapadás miatt, felsőrésze nubukbőrből készült, míg az orrborítás környezetbarát műbőrből. Talpbordái háromszögben záródnak, ez jelentősen megkönnyíti a szandál tisztítását ezzel együtt viszont a teljes talprész érintkezik a talajjal. ESD tulajdonságokkal rendelkezik, azaz véd az antisztatikus kisülések ellen is.

>>>Tovább a termékhez<<<

 

Fusion munkakabát

100% pamutból készülő, könnyű munkakabát. Ideális festőknek. Dupla varrással a nagyobb strapabíróság érdekében. Multifunkciós zsebekkel, modern kialakítással. Magas gallér rejtett cipzárral. A fusion termékek a világ legnépszerűbb munkaruházatai közé tartoznak.

>>>Tovább a termékhez<<<

 

Fusion munkanadrág

100% pamutból készülő, könnyű munkanadrág. Ideális festőknek. Dupla varrással a nagyobb strapabíróság érdekében. Multifunkciós zsebekkel, modern kialakítással.

>>>Tovább a termékhez<<<

 

W6477 - Vezetői mellény - sárga/fekete

Portwest jól láthatósági mellény. Multifunkcionális zsebekkel, azonosító kártya tartóval, rádió hurokkal és telefontartó zsebbel készül. A mellény megfelel az EN471-es európai szabvány előírásainak.

>>>Tovább a termékhez<<<

 

A925 - Egyszerhasználatos nitril kesztyű, púdermentes (100 db) - fekete

Szintetikus nitrilből készülő, magas minőségű egyszerhasználatos kesztyű. Struktúrált felülete kiváló fogásbiztonságot nyújt az ujjvégeken. Nedves és száraz munkakörnyezetben egyaránt alkalmas. A latexszel ellentétben nem vált ki allergiás reakciókat.

>>>Tovább a termékhez<<<