loginet_shop.general-error

9 érv a Puma Motion 2.0 munkavédelmi cipők mellett

A külső megfog, a belső megtart. A Motion 2.0 termékcsalád tagjaira remekül illik ez a mondás, hiszen megjelenésük vonzza a tekintetet, majd ha megismerjük tulajdonságaikat, nem akarjuk lecserélni másra.

 


A klasszikus Motion Protect termékcsalád most a legmodernebb technológiákkal lett felvértezve, ezért a Puma Safety úgy döntött, hogy megalkotja a Motion 2.0-t. Összegyűjtöttünk 9 vonzó érvet, ami Téged is meggyőz arról, hogy Puma Motion 2.0 munkavédelmi cipő modellek remek társak minden körülmények között.


1. A Pumának nem kell messzire mennie, ha sport- és futócipőket akar alapul venni, hiszen a fő brand erre épül az alapításuk óta. Így biztosak lehetünk benne, hogy ezekben a Puma munkavédelmi cipőkben a legmodernebb futócipő technológiát ötvözték a sportos megjelenéssel.


2. Kívülről egy nagyon modern és a hivalkodó színeket bátran, mégis ízlésesen használó megjelenést kapunk. Ha jól szellőző modellt keresünk az egész napos álló munkához, akkor a textilhálós vagy mikroszálas felsőrésszel rendelkező védőcipőt ajánljuk. Ha kültéren vagy csapadéknak kitett helyen dolgozol, akkor a színbőr vagy nubuk bőrből készült munkavédelmi cipő a nyerő.


Na de nézzük, mi az, ami megtart belülről?


3. Ez a termékcsalád rendelkezett elsőként az innovatív IMPULSE.FOAM® technológiával, mely azóta a legtöbb új Puma munkavédelmi cipőben megtalálható, hiszen hatékony és egyedülálló. Olyan párnázottságot biztosít, mellyel nő a komfort érzet, emellett olyan speciális energia-elnyelő tulajdonsága van, amivel nem könnyű versenybe szállni. Az egész napos állómunka és sétálás során nehezebben fárad el a láb, ami az egyik legszerethetőbb tulajdonsága ezeknek a védőcipőknek. Egy habréteg a talpban, mely gondoskodik a maximális párnázottságról, kiváló stabilitást és kényelmet biztosít.
 


4. A talpban található még egy csavarodásgátló technológia is. Ezen Puma munkavédelmi cipők középső részébe épített TPU rendszer segít a lábnak, hogy megtartsa a természetes rugalmasságát. Sétálás közben pedig biztosítja a stabil tartást.


További hasznos tulajdonságok a talpba építve:


5. Az ESD védelemnek köszönhetően speciális szénszálak csökkentik a munkavégzés során a test által keletkezett antisztatikus kisüléseket. Tehát elektromos készülékek szerelése közben kiváló antisztatikus munkavédelmi cipők.


6. A hajlékony FAP® talpátszúrás elleni talprétegben kerámiaszálak futnak a szövetben. Így megőrzi rugalmasságát, ám teljes védelmet nyújt szúró, a talpon át behatoló tárgyak ellen.


7. Ezen felül 300°C-ig hőálló gumitalp biztosítja a védelmet a forró körülmények között.


8. A felűről érkező, leeső tárgyak ellen az üvegszálas orrmerevítő nyújt védelmet, mely nagyobb helyet biztosít a lábujjaknak és súlyra sokkal könnyebb, mint egy hagyományos acél orrmerevítő.


9. Nincs Puma munkavédelmi cipő speciális talpbetét nélkül sem. Az Evercomfort talpbetét speciális habja elszállítja a láb nedvességét és segíti a felszívódást. Az antibakteriálisan bevont szövettel együtt a kellemes klímát biztosít. Mint minden Evercushion talpbetét, ez a talp is állandó párnázottságot kínál, anélkül, hogy elvesztené rugalmasságát.

 


Fedezd fel ezeket az innovatív és kényelmes Puma munkavédelmi cipőket →