loginet_shop.general-error

Bemutatjuk az új Albatros Workletics termékcsaládot – Unleash the power!

Avagy engedd szabadjára az erőd még ma!

 

 

A Magic Tools azon dolgozik töretlenül, hogy gazdag munkavédelmi lábbeli kínálatában minden vásárló megtalálja számára a legmegfelelőbb termékeket. A magas minőségű és kitűnő technológiai adottságokkal kifejlesztett munkavédelmi cipőket kínáló Albatros márka most újabb termékcsaládot mutathat be nagy közönségének, mely a mindennapi problémákra stílusos megoldást ad. 

 

 

 

Vigyél lendületet a mindennapi munkádba, és érezd az energiát!

 

Az atletikus dizájn és a legújabb teljesítmény-orientált jellemzők kombinációja lehetővé teszi, hogy minden szempontból eredményes legyen a munkád. A csúcstechnológiás PWR BEADS ® középtalp kategóriájában a legjobb, 58%-os energiavisszaadást tesz lehetővé, és kiváló párnázást biztosít. A gumi külső talp a tartósságot, a rendkívüli tapadást és a könnyű anyagokat jelenti a maximális légáteresztést támogatva. Így melegebb időben is viselheted. 


 

 

FAP ® lite kényelem és biztonság minden körülményhez!

 

Különleges plusz a kényelem és a biztonság szempontjából. A FAP ® lite egy speciálisan kifejlesztett, legújabb generációs, fémmentes, rendkívül szakadásálló szálakból készült áthatolás elleni védelem, amely háttérbe helyezi az eddig használt áthatolásvédelmi technológiákat:

50%-kal kisebb súlyt kell a lábadnak cipelnie minden egyes lépésnél
• nagy fokú rugalmasságot ad
fokozott ütéselnyelést és nyomásrugalmasságot biztosít
• hűsítő hatás a légáteresztés és izzadságelnyelés révén

 

 

 

3x -os talptámogatás!

 

CSÚSZÁSMENTES GUMI - Tökéletes tapadás széles hajlékony hornyokkal az optimális rugalmasság érdekében.
PWR BEADS ® KÖZÉPTALP - Kategóriájában a legjobb, 58%-os energiamegtérülés. Különösen tartós és formatartó, így több órás műszakok után is megtartja előnyös formáját.
KÖNNYŰ EVA TALPBETÉT - Dinamikus energia csillapítás kiemelkedő stabilizálással egyidejűleg.

 

 

 

 

👟 Megnézem a hat legújabb munkavédelmi cipőt! 👟