loginet_shop.general-error

A Portwest Ltd.

Az írországi Portwest már több, mint 110 éves tapasztalattal rendelkezik a munkavédelmi termékek gyártásának területén.

Világszinten vezető szerepet tölt be az elegáns, kényelmes, magas színvonalú munkaruhák tervezése és gyártása területén, melyek megfelelnek minden európai szabványnak és független minősítő intézet által minősítettek.
 


A piacvezető szerep megőrzése abban rejlik, hogy folyamatosan figyelik ügyfeleik, vásárlóik visszajelzéseit, majd a termékek ezek alapján lesznek továbbfejlesztve, maximálisan kielégítve így a vásárlók igényeit, legyen szó védőcipőkről, munkaruháról vagy egyéni védőeszközökről. Védőcipő és védőbakancs kínálatuk széleskörű megoldásokat nyújtanak majd minden ipari és mezőgazdasági területen, mint az olaj, a gáz, a hegesztés, a bányászat, a mezőgazdaság, az erdészet, a szállítmányozás, az építőipar, a vegyipar, a gyártás és a raktározás. Védőruházataik szintén a világvezető termékek közé tartoznak, melyek védelmet nyújtanak a lángok, elektromos kisülések, kémiai anyagok, olvadt fémek, a hő, a hideg ellen. De megtalálhatóak kínálatukban a jól láthatósági termékek, az eső elleni és az ESD ruházatok is.

Az Egyesült Királyságban, Írországban, Lengyelországban, Dubajban, Ausztráliában az Egyesült Államokban, Bangladesben és Kínában is vannak gyártó valamint raktározó üzemei. Világszerte pedig, több, mint 100 országot lát el termékeivel. Ezzel együtt pedig széleskörben kötelezi el magát a minőség és a folyamatos fejlődés mellett. Így maradhat a termelés és a gyártás folyamatosan olyan színvonalú, amilyet az ügyfelek is elvárnak.

A Magic Tools Kft. a Portwest Ltd. Platina szintű értékesítési partnereként Magyarországon gondoskodik arról, hogy a munkavállalók is részesülhessenek a minőségi munkavédelmi termékekből és egyéni védőeszközökből. Széles körben forgalmazza a Portwest minden munkavédelmi megoldásra kiterjedő termékeit.

Világvezető Portwest muknaruházat: több mint 100 év tapasztalat, minden egyes öltésben.