loginet_shop.general-error

CR10-es és CR12-es saválló kabát és mellesnadrág

Elérhető webáruházunkban a Portwest legújabb CR10-es és CR12-es saválló kabát és mellesnadrág.


Saválló védőruházati családunk alapanyaga speciális vegyszerálló bevonattal rendelkezik, mely folyékony vegyszerek elleni védelmet biztosít. A zárt zsebek és fedett rögzítők korrózió védelmet nyújtanak. Ez az EN minősítéssel rendelkező termékcsalád kimagasló védelmet biztosít vegyszer veszélyek ellen és megfelelnek az EN 13034 TYPE 6 PB szabványnak.

Rendkívül tartós, kevertszálas alapanyagból készülnek (80% poliészter, 20% pamut) 245g-os anyagsűrűséggel. A nadrág jól zárható alsó, felső és hátsó zsebekkel van ellátva, míg a kabáton okostelefontartó zseb is található. A saválló védőruházat minden kritikus helyen dupla varrásokkal van megerősítve. A felső részen rejtett patentos záródás is található.

Elérhető királykék színben. A termékek egyben önálló szettet alkotnak, de megvásárolhatóak külön-külön is.

 

EN 13034:2005

Védőruházat folyékony vegyszerek ellen.

Folyékony vegyszerek ellen korlátozott védelmet nyújtó védőruházatra vonatkozó követelmények. (Type 6 és Type PB [6] eszköz). A szabvány meghatározza a minimális követelményeket korlátozott használatú és korlátozottan újra használható teljesítményű kémiai védőruhákra vonatkozóan. Korlátozott teljesítményű kémiai védőruha alkalmazható esetleges könnyű permet expozíció, folyékony aeroszolok vagy alacsony nyomású, alacsony volumenü fröccsenése ellen, amennyiben molekuláris szintű teljes folyadék permeációs akadályra nincs szükség. A szabvány magában foglalja a teljes vegyszerálló öltözeteket (Type 6) és a részleges testvédő öltözeteket Type PB [6]. A Type 6 típusú védőruházatok szigorú teszteléseken esnek át. A tesztelési tárgyat egy nedvszívó anyaggal fedjük be, majd arra helyezzük az orverált. A nedvszívó anyag minden esetleges szivárgást megmutat, még a legkisebb mértékűt is. Ezen tesztelésen felül vizsgálják továbbá a védőruha kopásállóságát, szakítószilárdságát, tépésállóságát, a szúrással szembeni ellenállást, gyúlékonyságát, folyékon vegyszerek behatolásával szembeni ellenállást és a varrat erősségét is.

>>>Megtekintem a webáruházban<<<