loginet_shop.general-error

Ismerd meg a Puma Cascades munkavédelmi cipőt!

Két újabb népszerű cipővel bővült Puma Safety kínálatunk raktárkészletünkön. A Puma Safety Cascades védőcipővel és védőbakanccsal.

 

A Cascades védőcipők a Scuff Caps termékcsalád tagjai, azaz a nagy igénybevételű feladatokra találták ki őket. Kiváló kopásállósággal rendelkeznek. Speciális, rugalmas gumitalpuk 300 C-ig hőálló. A cipők védelméről üvegszálas orrmerevítő és acél talpátszúrás elleni védelem gondoskodik. Felső részük Cordura megerősítést kapott.

 

 

Teljesen fémmentes!

 

Cordura®

Magas minőségű, szuper hajlékony szövet, mely extrém rugalmasságot és magas szintű kényelmet biztosít.

 

A cipőn orrborítás található, mely védi azt a guggoló, térdelő munkák során. Így hosszabb élettartalmat biztosít a lábbelinek.

 

Üvegszálas orrmerevítő:

Új fejlesztésű, megerősített üvegszálas orrmerevítővel. Nagyobb teret biztosít a lábujjaknak. Lényegesen könnyebb, mint a hagyományos acél orrmerevítő. Antimágneses és hőszigetelő.

 

EVER.FLEX:

Ez az elválasztási pont a sarok területén kényelmet biztosít a lábnak, amikor kölcsönhatásba lép a talajjal. Az EVER.FLEX kialakítás lehetővé teszi a cipő viselőjének, hogy megtalálja a sarka a legjobb kontatk pozícióját a lépés hosszúsága és gyakorisága alapján.

 

Külső gumitalp:

300 C-ig hőálló és a legmagasabb csúszásmentességi fokozattal van ellátva: SRC

 

>>>Megtekintem a termékeket<<<