loginet_shop.general-error

Magic Tools partnertalálkozó az Új Tündérkertben!

Szerdán sor került idei partnertalálkozónkra és hihetetlen élményekkel gazdagodtunk.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek ezt a remek és családias hangulatban telt szerdai napot. Immáron negyedik alkalommal jöttünk össze Partnereinkkel, hogy együtt rágjuk át magunkat a munkavédelem újításain. A legnagyobb gyártók jövő évi termék kínálatán, valamint, hogy együtt tegyük sikeressé az előttünk álló szezont. Igen, Partnerekről beszélünk hisz mi első sorban annak tekintjük ügyfeleinket, nem pedig egyszerű vásárlóknak.

A reggeli kávé és aprósütemény elfogyasztása után mondhatni bele is csaptunk a lecsóba és megismerhettük a Portwest idei újdonságait, egyenesen 2018-as katalógusukból. Mely termékeket vendégeink élőben is megcsodálhattak a Portwest új állványrendszerén, melyet kifejezetten erre az alkalomra állítottunk össze. 

Vendégünk volt Alina Liotto Portwest fej, szem, hallás és légzésvédelmi specialista, aki szintén Portwest újdonságokat mutatott be, mondhatni teljes hitelességgel hisz a látott termékeknek ő maga volt megálmodója és aktív részese is a termékek fejlesztésének. 

Ezután egy közös ebéd következett, melyet kiváló ételek mellett, mégkiválóbb társaságban tölthettünk. Reméljük mindenki legalább annyira élvezte Kresztits Tímea előadását a Puma Safety, az Albatros és a Footguard újdonságairól, mint amennyire ő maga az előadást és a partnertalálkozót. Területi képviselőink megismertették partnereinkkel a Magic Tools értékesítést segítő újdonságait, melyet a szemfülesek azonnal használatba is vettek. És örömmel vettük, hogy a végére sem csökkent az érdeklődés, sőt egyenesen a tetőfokára hágott, amikor Ügyvezetőnk, Márton István a Magic Tools legújabb irányvonaláról és online terveiről tartott egy "éles" bemutatót.

Szeretnénk mégegyszer megköszönni Partnereinknek az érdeklődést, az együttműködést, és a sok pozitív visszajelzést a rendezvényt követően amit kaptunk tőlük. Hisz minket az Ő elégedettségük ami igazán motivál.