loginet_shop.general-error

Motion 2.0

A párnázottság új szintje.

A Motion Protect termékcsalád legújabb tagjait a sport inspirálta és tökéletes szimbiózist alkot bennük a párnázottság, az energia visszanyerés és a design. A legfontosabb újítás a cipőkben, a teljesen új talpszerkezet az innovatív IMPULSE.FOAM® technológiával, mely sokkal nagyobb kényelmet biztosít a lábnak így nehezebben fáradunk el a lábbeli viselése közben. Ezzel az új alkotóelemmel a cipő viselője sokkal komfortosabban érezheti magát, sokkal több energiát nyelhet el sétálás közben.

Gumi talp 

A 300 °C-ig hőálló gumitalpat a legfrissebb futó cipő technológiák ihlették. A csúszásmentes talpszerkezetet hajlékony barázdák egészítik ki, melyek optimális hajlékonyságot biztosítanak. Az innovatív IMPULSE.FOAM® habréteg gondoskodik a maximális párnázottságról, kiváló stabilitást és kényelmet biztosít.

TPU csavarodásgátló rendszer

A cipő középső részébe épített TPU rendszer segít a lábnak a természetes rugalmasság megtartásában. Sétálás közben pedig stabil tartást biztosít.

Üvegszálas orrmerevítő

Az üvegszálas megerősítéssel készült orrmerevítő nagyobb helyet biztosít a lábujjaknak és sokkal könnyebb, mint egy hagyományos acél orrmerevítő. Antimágneses és bent tartja a hőt.

 

 

ESD

A cipő talpába helyezett speciális szénszálnak köszönhetően, csökkenti a munkavégzés során a test által keletkezett antisztatikus kisüléseket. Tehát kiválóan alkalmazható elektromos készülékek szerelése közben.

FAP Hajlékony kerámiaszálas talpátszúrás elleni védelem

A hajlékony talpátszúrás elleni talpbetétben kerámiaszálak találhatóak a szövet között. Így megörzi rugalmasságát, ám teljes védelmet nyújt szúró, a talpon át behatoló tárgyak ellen.

EVERCUSHION BA talpbetéttel

A poliuretán nyílt cellás hab távol tartja a lábtól a nedvességet. A vízelnyelő és antibakteriális szövet burkolat kombinációja pedig biztosítja a talp kellemes klímáját. Ahogy az összes Everchusion talpbetét úgy ez a modell is tartós párnázást biztosít anélkül, hogy elveszítené rugalmasságát, meghosszabbítván ezzel a munkavédelmi cipő élettartamát is.

 

Ismerd meg a termékcsalád minden tagját: