loginet_shop.general-error

Portwest női jól láthatósági termékek

A Portwest minden igényt kielégítő, széles körben gyártott jól láthatósági termékeinek minden darabját szigorú követelményeknek megfelelően tervezik és gyártják.

Továbbá rendelkeznek az EN ISO 20471 & ANSI szabványok szerinti minősítésekkel. Ideális választás azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a stílus, a kényelem, a védelem és a teljesítmény terén. A munkavédelmi és munkaruházati piac azonban folyamatosan változik, fejlődik és átalakul. Az utóbbi időszakban pedig egyre inkább megnőtt az igény a női munkaruházati termékekre is. Az írországi Portwest, már több mint 100 éve foglalkozik többek közt munkaruhák gyártásával, két idei, új termékével pedig a női jól láthatósági munkaruházatok vonalát kívánják erősíteni.

Az exklúzív női jól láthatósági vonalat azért hozták létre, hogy egyrészről megfeleljenek az egyre növekvő igényeknek, másrészről pedig a hölgy dolgozók kényelméért. Hisz ezek a ruhadarabok egyedi női szabással készülnek és tökéletes illeszkedéssel biztosítják a megfelelő kényelmet viselőiknek. Mindemellett pedig megfelelnek a legújabb jól láthatósági szabványoknak is.

LW71 - Női jól láthatósági nadrág

Az LW71-es nadrág kiváló minőségű kevertszálas Kingsmill alapanyagból készült. (65% poliészter, 35% pamut, 245 grammos anyagsűrűséggel.) Valamint egy speciális Texpel (folttaszító) bevonatot is kapott. Dereka gumírozott oldalsó és hátsó zsebekkel egyaránt rendelkezik. Összesen 7 db tárolózseb található rajta. Zsebei gombokkal vannak ellátva, térdvédő zsebei pedig belül találhatóak, így még stílusosabb megjelenést biztosít, hisz mint tudjuk a hölgyek meglehetősen érzékenyek erre. Citromsárga és narancssárga színekben is kapható, EN ISO 20471 Class 2 -es minősítésekkel.

>>>Megtekintem a webáruházban<<<

 

LW70 - Női jól láthatósági lélegző kabát 

Az LW70-es kabát egyedülálló módon, szögletes fényvisszaverő csíkokkal készült. 100% poliészter alapanyagból, mely 300D oxford szövéssel készül PU bevonattal, mely lehetővé teszi esőben történő viselését is. Ezáltal megkapta az EN 343 Class 3:3 szerinti minősítést is.  Vízálló és lélegző ragasztott varratokkal van ellátva, hogy megakadályozzák a víz behatolását, 3 sokoldalú tárolózsebe van. Kapucnija elrejthető, de akár le is vehető. Raglán ujjak az optimális illeszkedésért. Íves hátsó kialakítással. Mandzsettája kialakítása biztonságos, tépőzárral állítható a megfelelő szorosságra. EN ISO 20471 Class 3, azaz a legmagasabb jól láthatósági szabvány szerint minősítve.

Egy szó mint száz, mi mindenkinek bátran ajánljuk a Portwest új, női jól láthatósági termékeit akik nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelmes és funkcionális viselet között. Hisz miért járnának a hölgyek férfiakra szabott ruházatban, ha a munkaruházati piac újdonságainak köszönhetően ez már egyáltalán nem szükséges?

>>>Megtekintem a webáruházban<<<