loginet_shop.general-error

Portwest OlymFlex - a legújabb könnyű munkavédelmi cipő kollekció

A legújabb Portwest munkavédelmi cipő termékcsalád, amely sportos és modern megjelenésű.

A Portwest OlymFlex védőcipők mindössze 500 grammot tesznek ki és az innovatív talpkialakításnak köszönhetően fokozott rugalmasságot és komfortot biztosítanak.
 


Mindegyik cipő talpa egyedi EVA anyagból készül, amely kifejezetten a mozgás közben keletkező kinetikus energia ellensúlyozására szolgál, optimális kényelmet biztosítva. A sarok kialakítás fokozott ütéscsillapító képességgel rendelkezik és minden lépésnél megóvja a lábakat és az ízületeket.

 

 

Két fajtája van az OlymFlex munkavédelmi cipőknek, 4 színben:

FT16 - OlymFlex London S1P Trainer munkavédelmi cipő
fekete/kék, fekete/szürke színekben


Ez a sportos munkavédelmi cipő maximális mozgékonyságot és rugalmasságot biztosít. A Phylon/Gumi talp és a gél talpbetét kivételes kényelmet biztosítanak. Fémmentes, könnyű és flexibilis megoldás üvegszálas kompozit orrmerevítővel és fémmentes talpátszúrás elleni védelemmel. Lélegző felsőrész és bélés biztosítja a maximális komfortot. További praktikus tulajdonság a non-marking (nyomot nem hagyó) talp és az energiaelnyelő, zselés sarok, mely a maximális komfortért felel.
 

FT17 - OlymFlex Barcelona S1P Trainer munkavédelmi cipő
szürke/fekete, fekete/piros színekben


Tűnjön ki a tömegből a Portwest legújabb munkavédelmi cipőivel. Az üvegszálas kompozit orrmerevítő és fémmentes talpátszúrás elleni védelem teszi könnyűvé és rugalmassá. 100% fémmentes kialakítás Phylon/Gumi talpszerkezettel a rendkívüli tapadás és rugalmasság érdekében. Légáteresztő felsőrész és bélés a lábat szárazon és melegen tartja. Zselés sarokbetét, mely elnyeli az energiát, a maximális kényelemért.