loginet_shop.general-error

PW3 - A jövő munkaruhája megérkezett!

A Portwest PW3™ modern munkaruha és választéka ötvözi a sportos megjelenést és az életmód trendeket, a modern kialakítással, valamint a kényelemmel. Jó minőségű alapanyagból készül, hogy bármilyen ipari vagy kereskedelmi felhasználás esetén is helytáll.

 

Új, innovatív zippzár technológia a Portwesttől. 100 év után az első igazán forradalmi zippzár! Ideális azok számára, akik kesztyűt viselnek. Könnyen használható. Könnyen zárható. Ideális bal vagy jobbkezes felhasználók számára egyaránt. Mindkét kézzel egyformán mozgatható. Nincs több kopott vagy törött zippzár.
A Texpel™ Splash egy extrém vízálló textilbevonat, amely biztosítja a víz lepergetését. Ez a prémium bevonat visszataszíjta a szennyeződéseket és elősegíti, hogy a munkaruha hosszabb ideig tiszta legyen.
A PW3™ munkaruha család minden nadrágja mellé (T601 és T602) most S156-os térdpárnát is adunk ajándékba! Melyet minden csomagban benne talál. És bátran használhat is mindkét modellhez, hisz azok felül nyíló térdpárna tartó zsebekkel vannak ellátva!


T601-es Urban derekas nadrág modellünk, rugalmas belső derékkialakítással rendelkezik. Állítható szárhosszal. A nadrág szára kibontható és hosszított méretűvé alakítható. Számos praktikus oldalsó és szerszám tartó zsebbel. Felső nyílású térdpárna zsebekkel, valamint megerősített panelekkel. A munkanadrág elérhető fekete és zoom szürke/fekete színekben. EN 14404:2004+A1:2010 2-es szintű minősítéssel!

T603-as Urban Work munkakabátunk modern kialakítású, kéttónusú kabát. A PW3-as munkaruha választék stílusos tagja. Minőségi kevertszálas anyaga biztosítja a tartósságot és a tökéletes viselési komfortot. Számos remek funkcióval lett ellátva, mint az Ezee zip cipzár technológia, vagy az egyedi könyök kialakítás. A cipzár mellett apró kontraszt színek kaptak helyet, mely igazán fiatalos megjelenést biztosít. Dereka oldalt gumírozott. Kontraszt varrásokkal készült. Mandzsetta része tépőzárral állítható és helyet kaptak a kabáton a fényvisszaverő díszcsíkok is. A T601-es nadrághoz hasonlóan 300g-os anyagsűrűséggel készült munkaruházat.

T602-es Urban Work lengőzsebes nadrágunk a T601-es modell tovább fejlesztett változata. Mely oldalsó lengő szerszámtartó zsebeket is tartalmaz. Melyekből azonosító kártya tartó is kihajtható, azonban egy mozdulattal az egész szerszámtartó zseb elrejthető a nadrágban és kényelmes belső zsebként funkcionál. Szárhossza szintén egy mozdulattal átalakítható. Háromszoros varrással készült, extra megerősítésekkel a zsebeknél. Felső nyílású térdzsebei mellett találhatóak tárolózsebek a munkanadrág szárain. Illetve a nadrág két hátsó zsebbel is rendelkezik. A munkaruha család többi tagjához hasonlóan 300g-os kiváló minőségű kevertszálas alapanyagból készült. 

A T620-as Flex Shell kabát a munkaruha család soft-shell szövetből készült tagja. Mely szövet a legújabb technológiai eljárásokkal készült. Így maximális teljesítményt és védelmet biztosít bármilyen időjárási körülmény között. Rendkívül tartós 3 rétegű szövetből mely laminált, rugalmas, kényelmes, szélálló és vízlepergető tulajdonságokkal is rendelkezik. A soft-shell kabát karcsúsított kialakítással készült. Hosszabb hátrésszel, ergonómikus ujjakkal, alacsony profilú cipzárakkal és fényvisszaverő szegélyekkel, melyek igazán modern megjelenést szavatolnak. A munkakabát külső részen három nagyméretű zseb is található. Mandzsettája rugalmas kötött kialakítású és rendkívül gyorsan szárad. Cipzára kifordítható és szintén az új forradalmi ezee zip technológiával készült. A kabát 100% laminált poliészterből készült, belső poliészter hálóval, 185g-os anyagsűrűséggel. Tehát amellett, hogy rendkívül könnnyű, megkímél minket bármilyen szélsőséges időjárási körülmény között.
 

A T620-as Flex Shell kabát bármilyen körülmény között stílusos megjelenést biztosít. Így igazán ajánljuk céges arculat kialakításához is akár.


A Portwest PW3-as munkaruha családja nem kisebb céllal jött létre, mint hogy a már több, mint 100 éve munkaruházatokat gyártó írországi cég egyik meghatározó munkaruha családja legyen, mely későbbiekben a márka gerincét adja ki. Ezért a termékeket Ön is elérheti mostantól széles méretskálában a Magic Tools Kft. webáruházában.

A PW3-as munkaruha család nem véletlenül a "jövő munkaruhája" hisz kialakításában ötvözi a modern jegyeket és a legújabb designt. Minőségi és tartós alapanyagokból készült, olyan kényelmi és hasznos funkciókkal kiegészítve, melyek tényleg a "melós" legjobb barátjává teszik. Mindezt ráadásul megfizethető árakon!

>>>Megtekintem a termékeket a webáruházban<<<