loginet_shop.general-error

Sport ihlette védőcipők a Portwesttől

Őszre szépen lassan szállingóznak hozzánk a Portwest idei újdonságai. Az egyik legérdekesebb újításnak a Steelite Ultra termékcsalád sport ihlette munkavédelmi cipői tűnnek.

Kialakításukban fiatalos, mutatós design-t kaptak, azonban a Steelite Ultra termékcsalád jól megszokott védelmi funkcióival is ellátták őket.

A védőcipők mindegyikében található acél orrmerevítő, a cipők alapanyagainak és talpszerkezetének kialakítása során azonban nagyon is odafigyeltek, hogy egy olyan könnyű lábbeli legyen a végeredmény, melynek akár egész napos viselésétől sem fáradnak el lábaink.

FT15 - Steelite Tove Trainer védőcipő

A sportos stílus és a klasszikus védelem kombinációja. TPU öntött felsőrész és a hálós gumírozás biztosítja a lélegzést és a kényelmet. A kétrétegű EVA/gumi talp és az acélbetétek komfortot és maximális védelmet nyújtanak.

FT25 - Steelite Aire Trainer S1P védőcipő

Kötött anyagból készült felsőrésszel és kétrétegű talppal rendelkező, kényelmes, könnyű, lélegző védőlábbeli. Tartalék kontraszt cipőfűzővel. Acél orrmerevítővel és acél talpátszúrás elleni védelemmel. 

FT50 - Steelite Mersey Trainer S1 védőcipő 

Alapanyaga: Marhabőr, PU/PU. A felsőrész kialakítása és a 3D hálós bélés biztosítják a maximális kényelmet és szellőzést. A kétrétegű PU/PU talp kiváló tapadást biztosít és energiaelnyelő sarokkal rendelkezik. A párnázott talpbetét csökkenti a láb fáradását. Acél orrmerevítő védelemmel ellátott, antisztatikus lábbeli.

 

>>>Megtekintem a webáruházban<<<