loginet_shop.general-error

Sportos stílus, klasszikus védelem

Itt az ideje, hogy véget vessünk a munkavédelmi cipőkkel kapcsolatos sztereotípiáknak.

A Portwest keze alatt megszületett Steelite Tove Trainer munkavédelmi cipő nem csak megjelenésében stílusos, de minden olyan védelmet is biztosít viselőjének, ami egy védőcipőtől csak elvárható.
 


Az S1P-s védelemmel ellátott cipő TPU felsőrésszel készült, hálós gumírozása pedig biztosítja a megfelelő légzést lábunk számára, mely ezáltal kényelmesebben és komfortosabban érezheti magát egy fárasztó nap végére.

Az EVA/gumi talp könnyű, így nem terheli meg lábunkat, a talpba helyezett acélbetét pedig gondoskodik talpunk maximális védelméről. Akárcsak klasszikus acél orrmerevítője.

A talp a legnagyobb csúszás elleni védelmet biztosítja viselője számára, így megkapta az SRC minősítést hisz megfelelt a kerámialapon valamint az acél padlón történő tesztelések során is. 

Az unalom megtöréséről a változatos és divatos színek gondoskodnak hisz a hálós gumírozás alól előtűnő zöld vagy kék színek szavatolják a divatos megjelenést.

A cipő minőségére pedig a Portwest márkanév adhat garanciát, hisz az írországi cég már több, mint 110 éve gyárt és a vásárlók visszajelzései alapján fejleszt munkavédelmi termékeket, melyeket a világ 120 országában forgalmaz.

 

Megtekintem a terméket a webáruházban.