loginet_shop.general-error

Újdonság raktárkészletünkön: Albatros Impulse munkadvédelmi cipő

Az Albatros technikai újítása, az első dual.IMPULSE technológiával készített munkavédelmi cipő.

A talpszerkezet két rétegből áll, mely magába foglal egy speciális habréteget is, valamint egy kerámiaszálas talpbetétet. Így amellett, hogy a védőcipő talpátszúrás elleni védelemmel is ellátott, megőrizte a talp rugalmasságát és rendkívül könnyű szerkezetét, valamint hatékony energialenyelési tulajdonságait.

Lábujjvédelemként egy üvegszálas orrmerevítő található benne, ezzel és a kerámiaszálas talpbetéttel együtt pedig teljesen fémmentessé teszik a cipőt. Talpa csúszásmentes, míg a felső rész magas minőségű nylon alapanyagból készült. Az anyag speciális tulajdonsága, hogy szintén könnyített, még tovább csökkentvén a cipő súlyát.

Talpbetéte anatómiailag formázott és kivehető. Valamint ESD tulajdonságokkal is rendelkezik. Azaz kiválóan alkalmas precíziós elektronikai alkatrészek szerelése közben, hisz véd az antisztatikus kisülésektől. A termék S1P-s védelmi minősítéssel rendelkezik.

6 hónap garanciával elérhető raktárkészletünkről, tehát az aznap délig leadott rendeléseket a termékre már másnap kiszállítjuk!

>>>Tovább a webáruházba<<<