loginet_shop.general-error

Vision Hi-Vis softshell kabát

Észre kell vegyük a körülöttünk rejtőző lehetőségeket, melyre nincs is jobb példa a Portwest új, PW3-as munkaruha családjánál.

Hisz ez a munkaruha választék ötvözi a sport és életmód trendeket, nem köt kompromisszumot sem a kialakítás sem a kényelem sem pedig a minőségi alapanyagok felhasználásának terén.

Új, innovatív zippzár technológia a Portwesttől. 100 év után az első igazán forradalmi zippzár! Ideális azok számára, akik kesztyűt viselnek. Könnyen használható. Könnyen zárható. Ideális bal vagy jobbkezes felhasználók számára egyaránt. Mindkét kézzel egyformán mozgatható. Nincs több kopott vagy törött zippzár.
A Texpel™ Splash egy extrém vízálló textilbevonat, amely biztosítja a víz lepergetését. Ez a prémium bevonat visszataszíjta a szennyeződéseket és elősegíti, hogy a munkaruha hosszabb ideig tiszta legyen.
A HiVisTex™ Pro retro reflektív szalag, kiváló mozgásteret biztosít szegmentált konstrukciójának köszönhetően. Könnyű és rugalmas ez a nagy teljesítményű, hőre lágyuló szalag. Négyzetcentiméterenként több ezer üveggyönggyel rendelkezik, amely úgy működik, mint ha több ezer apró tükör visszaverné a fényt a forrás felé.

A Vision softshell kabát modern, stílusos megjelenést biztosít. 3 rétegű, lélegző, víz- és szélálló alapanyag kiváló funkcionalitást, a HiVisTex Pro fényvisszaverő szalagok pedig maximális láthatóságot nyújtanak.

>>>Megtekintem a webáruházban<<<