loginet_shop.general-error

Ismerd meg a Puma Safety Madrid modelljeit

A PUMA® Safety népszerű METRO PROTECT termékcsaládja megújult!

Az S1PL modell továbbfejlesztett talp- és futófelületi szerkezete optimális tapadást és nagyfokú rugalmasságot biztosít. Kopásálló lábujjvédővel rendelkezik, hogy megóvja a bőrt a kopástól. Az evercushion® RELIEF talpbetét optimális párnázottságot és magas szintű kényelmet biztosít még a hosszú munkanapokon is. A lábbeli megtervezésénél a magasszintű védelem mellett az ergonomikus kialakítás volt a fő szempont. Ennek köszönhető, hogy több órás viselés esetén is maximális kényelmet biztosít a lábnak. A cipő orrészét alumíniummal erősítették meg, amely ellenáll az ütéseknek és nyomásnak, így védelmet nyújt a leeső tárgyak ellen is. A talpa csúszásmentes, így nedves vagy olajos felületeken is biztonságosan lehet benne közlekedni.

Összetétel

A Puma Safety Madrid S1PL FO SR cipő felsőrésze kiváló minőségű bőrből készült, amely tartósságot és elegáns megjelenést ad. A bőr természetes szellőzést garantál, így a láb hosszabb viselés során sem izzad. A cipő belsejében antisztatikus és energiaelnyelő betétek találhatók, amelyek fokozzák a komfortérzetet és csökkentik a fáradtságérzetet.

Védelem: Alumínium orrmerevítő és rugalmas FAP® átszúrás elleni védelem 

Plusz: Kopásálló orr 

Felső rész: Sandwich mesh mikroszálakkal

Bélés: BreathActive funkcionális bélés 

Talpbetét: evercushion® RELIEF 

Egyedülálló: TPU talp METRO PROTECT idCELL-talppal 

Méret: 39 – 47

 

Munkavédelmi Tulajdonságok és az S1PL Szabvány

A Puma Safety Madrid munkavédelmi cipő a legújabb S1PL szabványnak is megfelel, amely a következő védelmi jellemzőket tartalmazza:

 • S1: Az S1 szabvány a következő tulajdonságokat foglalja magában:
  • Energiaelnyelő sarok
  • Zárt sarokrész
  • Antisztatikus tulajdonságok
  • Ütésálló orr
  • Olajálló talp
 • P: A cipő talpa átszúrás elleni védelemmel rendelkezik, ami megakadályozza, hogy az éles tárgyak (például szögek) áthatoljanak a talpon és megsértsék a lábat.
 • L: A csúszásmentességet jelzi, az SRC (Slip Resistance Class) szabványnak megfelelően, amely különböző felületeken és körülmények között értékeli a csúszásgátló tulajdonságokat.

Kényelem és Praktikum

A cipő belső talpbetéte kivehető és mosható, ami lehetővé teszi a higiénikus használatot. Emellett a talpbetét anatómiai kialakítása segít megelőzni a lábfájdalmakat és a hosszú távú ortopédiai problémákat. A Madrid modell szellőzőnyílásai és lélegző anyagai hozzájárulnak ahhoz, hogy a láb mindig friss és száraz maradjon, még a legmelegebb napokon is.

Stílus és Megjelenés

A Puma Madrid nem csak egy funkcionális munkavédelmi cipő; hanem stílust is ad viselőjének. A letisztult vonalak, a klasszikus fekete szín és a diszkrét Puma logó elegáns megjelenést biztosítanak, amely minden munkakörnyezetben megállja a helyét. Legyen szó építkezésről, gyári munkáról vagy irodai környezetről, a Madrid modell mindenütt kifinomult és professzionális megjelenést kölcsönöz. Kapható rövid és közepes szárú kivitelben.

Összegzés

A Puma Madrid munkavédelmi cipő tökéletes választás mindazok számára, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni a kényelem, a biztonság és a stílus terén. Az innovatív tervezés, a magas minőségű anyagok és a kifinomult megjelenés révén ez a cipő kiemelkedik a piacon és hűen tükrözi a Puma márka elkötelezettségét a kiváló minőség megalkotása iránt. 

PUMA MADRID S1PL FO SR MUNKAVÉDELMI BAKANCS

PUMA MADRID S1PL FO SR MUNKAVÉDELMI CIPŐ