loginet_shop.general-error

Ismerd meg a Puma Safety Urban Effect termékcsaládját

Mert a munka fáradtságmentes is lehet

 

Az új URBAN EFFECT stílusok a legendás klasszikusokról és a kultikus tornacipőkről szólnak, de magukban foglalják a sport- és biztonsági lábbelik legfrissebb technológiáit is, mint például az új EFFECT.FOAM ® talpszerkezetet, amely optimális párnázást és energiavisszaadást biztosít (szabvány feletti 70%-ot) és az ultrakönnyű FAP ® lite áthatolás elleni védelmet. Az URBAN EFFECT extra dinamizmust és hűvösséget ad a mindennapi munkának.

 

 

Az Effect.Foam® Talpközéppel készített talpszerkezet az előírásokhoz viszonyítva 70%-kal nagyobb mértékű energiaelnyelést és energia-visszanyerést kínál. Fáradhatatlan kényelmet biztosít 47%-kal csökkentett erőhatásával, aminek következtében viselőjének csontjait és ízületeit kevésbé roncsolja. Így az ilyen technológiájú cipőt viselve megelőzhetők a porckopások kialakulása, csípőízületi és térdízületi fájdalmak és nem mellesleg a későbbi hosszú várakozások az ortopédia ügyeletén. Rendkívül erős és könnyű anyagokból készül. 

 

 

A FAP®Lite hajlékony talpátszúráselleni védelmet nyújt. A talpátszúrás elleni technológiákon belül is az egyik leginnovatívabb fejlesztést szolgálja, mely fémmentesen készül és 50%-al könnyebb társainál. Nagy fokú hajlékonysága lévén könnyíti a járást. Kényelméről pedig a nagyszerű párnázottság és nyomásrugalmasság gondoskodik bármilyen körülmények között. Emellett melegebb időben is praktikus viselet, mert lélegző és anyaga remekül elvezeti az esetleges izzadtságot. Sőt mi több a munkavédelmi cipőnek külső szövet része a napon bemelegedett lábat nagyszerűen lehűti.  

 

 

 

Everchusion®Custom Fit Mid anatómiailag formázott talpbetéte optimális energiaelnyelést biztosít viselőjének. A láb természetes és kényelmes elhelyezkedését a speciálisan kialakított ívtámasz teszi lehetővé, amivel serkenti a munkavédelmi cipő az izmokat járás közben, így kevésbé alakul ki nehézlábérzés vagy zsibbadás munka közben. 

 

 

 

A munkavédelmi cipő talpán egy megnövelt beépített forgási pont lett elhelyezve, amivel csökkenti a súrlódást és ezáltal a fáradtságot, valamint könnyebb mozgást tesz lehetővé. Ezen forgási pont beépítésének indokául szolgált az ortopéd cipész szakember számára, hogy az átlagos cipők hordásakor megfigyelték, hogy a legjobban igénybe vett része a cipőnek guggoláskor, ugráskor, lábujjhegyre álláskor a lábfej felső, közép részén található terület. Így nem volt kérdés a Puma Safety számára, hogy cipőinek viselésének optimalizálásakor ezt figyelembe vegyék és beépítsék technológiájukba. 

 

PUMA FRONTSIDE LOW S1P ESD HRO SRC MUNKAVÉDELMI CIPŐ
CIKKSZÁM: PUM-644640
Puma Frontside Low S1P ESD HRO SRC munkavédelmi cipő az új Urban Effect család tagja. Üvegszálas orrmerevítővel és hajlékony, továbbfejlesztett (FAP® lite) extrém szakadásbiztos kompozit talpátszúrás elleni védelemmel ellátott munkavédelmi lábbeli. Textilhálós, mikroszálas felsőrész. Lélegző bélés és új evercushion® CUSTOM FIT MID talpbetét, ami még magasabb kényelmet biztosít, köszönhetően az illeszkedésnek és kitűnő párnázottságának. 300°C-ig hőálló, csúszásmentes 3 rétegű Urban Effect talpszerkezet. Külső gumi talp, forgási ponttal ellátva. EVA habos talpközép EFFECT.FOAM® habbal kiegészítve. Ezáltal akár 70%-kal magasabb energiavisszanyerést is elérhető. További tulájdonságok: ESD védelem, fémmentesség, TPU sarokvédelem, jól láthatósági elemek, további megerősített részek.
 

PUMA AIRTWIST BLUE LOW S3 ESD HRO SRC MUNKAVÉDELMI CIPŐ
CIKKSZÁM: PUM-644620
Puma Airtwist Blue Low S3 ESD HRO SRC munkavédelmi cipő az új Urban Effect család tagja. Üvegszálas orrmerevítővel és hajlékony, továbbfejlesztett (FAP® lite) extrém szakadásbiztos kompozit talpátszúrás elleni védelemmel ellátott munkavédelmi lábbeli. Vízlepergető, velúrbőr felsőrész. Lélegző bélés és új evercushion® CUSTOM FIT MID talpbetét, ami még magasabb kényelmet biztosít, köszönhetően az illeszkedésnek és kitűnő párnázottságának. 300°C-ig hőálló, csúszásmentes 3 rétegű Urban Effect talpszerkezet. Külső gumi talp, forgási ponttal ellátva. EVA habos talpközép EFFECT.FOAM® habbal kiegészítve. Ezáltal akár 70%-kal magasabb energiavisszanyerést is elérhető. További tulájdonságok: ESD védelem, fémmentesség, TPU sarokvédelem, jól láthatósági elemek, további megerősített részek.
 

PUMA AIRTWIST BLK RED LOW S3 ESD HRO SRC MUNKAVÉDELMI CIPŐ
CIKKSZÁM: PUM-644630
Puma Airtwist Blk Red Low S3 ESD HRO SRC munkavédelmi cipő az új Urban Effect család tagja. Üvegszálas orrmerevítővel és hajlékony, továbbfejlesztett (FAP® lite) extrém szakadásbiztos kompozit talpátszúrás elleni védelemmel ellátott munkavédelmi lábbeli. Vízlepergető, velúrbőr felsőrész. Lélegző bélés és új evercushion® CUSTOM FIT MID talpbetét, ami még magasabb kényelmet biztosít, köszönhetően az illeszkedésnek és kitűnő párnázottságának. 300°C-ig hőálló, csúszásmentes 3 rétegű Urban Effect talpszerkezet. Külső gumi talp, forgási ponttal ellátva. EVA habos talpközép EFFECT.FOAM® habbal kiegészítve. Ezáltal akár 70%-kal magasabb energiavisszanyerést is elérhető. További tulájdonságok: ESD védelem, fémmentesség, TPU sarokvédelem, jól láthatósági elemek, további megerősített részek.
 

PUMA AIRTWIST BLACK LOW S3 ESD HRO SRC MUNKAVÉDELMI CIPŐ
CIKKSZÁM: PUM-644650
Puma Airtwist BlackLow S3 ESD HRO SRC munkavédelmi cipő az új Urban Effect család tagja. Üvegszálas orrmerevítővel és hajlékony, továbbfejlesztett (FAP® lite) extrém szakadásbiztos kompozit talpátszúrás elleni védelemmel ellátott munkavédelmi lábbeli. Vízlepergető, velúrbőr felsőrész. Lélegző bélés és új evercushion® CUSTOM FIT MID talpbetét, ami még magasabb kényelmet biztosít, köszönhetően az illeszkedésnek és kitűnő párnázottságának. 300°C-ig hőálló, csúszásmentes 3 rétegű Urban Effect talpszerkezet. Külső gumi talp, forgási ponttal ellátva. EVA habos talpközép EFFECT.FOAM® habbal kiegészítve. Ezáltal akár 70%-kal magasabb energiavisszanyerést is elérhető. További tulájdonságok: ESD védelem, fémmentesség, TPU sarokvédelem, jól láthatósági elemek, további megerősített részek.
 

Megnézem az összes Puma Safety terméket!