loginet_shop.general-error

Legyen saját borítós Portwest katalógusod!

Egyedülálló lehetőségként, most céged saját arculatához igazodó katalógushoz juthatsz, mely a Portwest teljes kínálatát tartalmazza, a 2021-es új termékekkel kiegészítve, mely +200 oldalt és +50 terméket jelent.

 


Választhatsz előre elkészített borítót vagy készíthetsz magadnak egyedit is.

 

12 féle előre elkészítettt borító közül lehet válogatni. Ha kiválasztottad a cégedhez leginkább passzolót, a logó és a céges adatok megadása után vállalkozásodra szabjuk.


Ha egyedi borítót terveznél inkább és kihasználnád a saját vállalkozásod arculati elemeit, akkor ezen instrukciók alapján indulhatsz el. 4 felület áll majd a rendelkezésedre, melyeket megtervezhetsz.

 

Árazás:

DarabszámDarabárÖsszesen
1000 db800 Ft/db800.000 Ft
500 db1000 Ft/db500.000 Ft
250 db1220 Ft/db305.000 Ft


A megrendelt katalógusokat ingyen szállítjuk ki.
A gyártó, a katalógusok eredeti költségének, több mint a felét átvállalja.
A 117 éve alapított Portwest munkaruhák, védőruhák és egyéni védőeszközök globális gyártója és forgalmazója, illetve a világ leggyorsabban növekvő munkaruházati vállalata, több mint 130 országban.


Megrendeléshez töltsd ki űrlapunkat ide kattintva!

 

Marketing tippek - Tudtad?

 

  • A termékkatalógus azon kevés marketing eszközök egyike, melynek hatása azonnal megmutatkozik.
  • 1 Portwest katalógus ára, már 3000 Ft termék rendelés ellenében megtérül.
  • A VTT kutatóintézet szerint az emberek 90%-a hitelesebbnek tartja a megszemélyesített és a megszemélyesítés nélküli küldeményeket, mint a közösségi médiát. Tízből kilencen azt állították, hogy sokkal szívesebben néznek meg egy katalógust, mint egy netes reklámot.
  • Egy minőségi katalógus hosszú távú befektetés, hisz a vásárlóknál is hosszú távú elköteleződést eredményezhet. A legtöbb cég ma már saját katalógusát minden 5000 Ft feletti rendeléshez elküldi, kimutatások szerint bizonyítottan növelvén ezzel a visszatérő vásárlók számát.
  • Imázs építésre és a lojalitás növelésére is alkalmas a katalógus: a személyre szabott marketing kedvező képet alakít ki a fogyasztókban a vállaltról, javítja az imázst, és megteremti a hosszú távú elkötelezettségnek is az alapját.
  • Egy-egy sikeres projekt esetén döntő tud lenni az anyagok minősége, amiket a tárgyalások során ott hagyunk magunkról, cégünkről, termékeinkről.


Megrendeléshez töltsd ki űrlapunkat ide kattintva!

 

Választható borítók:

 

Megrendeléshez töltsd ki űrlapunkat ide kattintva!