loginet_shop.general-error

Munkavédelmi cipő akció - 2021 tavasz

A Magic Tools idén tavasszal mutat be először három akciós újságot, nagyobb kínálatot nyújtva ezáltal az akciós termékekből. 4 nagy márka, több mint 70 pár munkavédelmi cipője, bakancsa és szandálja kapható most akciósan.


A Portwest újságban – a munkaruhák, védőkesztyűk és kiegészítők mellett – a közkedvelt védőcipők szerepelnek, többek közt a korábbi cikkünkben bemutatott új OlymFlex termékcsalád 4 munkavédelmi cipője. De találhatunk benne kifejezetten a hölgyek számára kifejlesztett női munkavédelmi cipőket is. Emellett a jól szellőzöttséget kedvelőknek a védőszandálok, a boka megtartását prioritásként kezelőknek a munkavédelmi bakancsok állnak rendelkezésre csökkentett áron.
 

 

Akciós Puma munkavédelmi cipők is szerepelnek kínálatunkban. A két új termékcsalád, az Urban Effect és a Motion Cloud is bekerültek az újságba, melyek technológiája egészen egyedi és forradalmi. Támogatják a lábat az egész napos talpalás során, és az energiát nagyon profin elvezetik, biztosítva a kényelmet és a fáradtságmentes munkát.
A munkavédelmi bakancsok vagy szandálok kedvelői a Puma Safety újságban is megtalálhatják számításaikat. Ebben az újságban találhatóak az Albatros védőcipői is, melyek között több modell díjnyertes - a meglepően modern megjelenésük és egyben rendkívül hasznos és innovatív munkavédelmi tulajdonságaik miatt. Úgy mint az AER55 modellek, melyek felső anyagának és a divatos színkombinációjának köszönhetően rendkívül sportos benyomást keltenek. A talpba épített technológia (Impulse.Foam) pedig 55%-os energia-visszanyerést biztosít.
 


 

A tavaszi munkavédelmi akciónkban az Exena újság jelenti az újdonságot, most először kapott külön megjelenést a márka. Nem hiába, hiszen igen közkedveltté vált az utóbbi időben a kínálata. Egyedi abban, hogy egy munkavédelmi cipőnek gyakran van munkavédelmi bakancs párja, ami azonos dizájnban és védelmi képességekben mutatkozik meg. Ki lehet alakítani velük ezáltal egy egységes céges megjelenést.
 


 

Tekintsd meg az összes akciós termékünket!