loginet_shop.general-error

Puma Safety - Icon munkavédelmi cipők

Miért érdemes Puma Safety munkavédelmi cipőt használni?

Napjainkban egyre több cég követeli meg a munkavédelmi cipő viselését (S1, S2, S3, biztonsági szabványok), akár gyárban, akár építkezéseken, akár az élelmiszer, vagy a logisztikai szektorban dolgozol. A Puma munkavédelmi cipők minden igényt kielégítenek, mind a robusztusság, mind a dizájn tekintetében, számos védőlábbeli modell található a piacon, hogy minőségi, innovatív és, mint mindig a legmodernebb technológiák felhasználásával a legmagasabb szintű biztonságot garantálják. Termékeik egyesítik az összes kiválasztási kritériumot, és mindenkit elégedetté tesznek szakmailag és a magánéletben is.

 

A PUMA védőcipői számos előnnyel járnak, és megfelelnek a biztonsági előírásoknak. Magától értetődik, hogy e speciális cipő viselése kötelező, mivel a kockázatok mindenhol jelen vannak a munkavégzés helyén. Ezek a lábbelik megvédik a lábakat többek között a leeső nehéz tárgyakkal szemben, illetve védelmet nyújtanak a talp átszúródás ellen is. Sőt, a csúszásgátló kialakításának köszönhetően csúszós helyeken is bizonyítja hatékonyságát az EN ISO 20345 biztonsági szabványnak megfelelően. Így a dolgozó nem kockáztatja az elesés lehetőségét, ha olaj vagy bármilyen más anyag kerül a padlóra. Azoknak is ajánlott, akik szeretnek otthon barkácsolni, hiszen az ő biztonságuk is nagyon fontos.

 

Puma Icon termékcsalád

Az évtizedek óta népszerű PUMA klasszikusok ihlette, a PUMA Safety ICON kollekciója olyan innovatív technológiákat ötvöz, mint a talpba integrált idCELL elem, hőálló speciális halszálkás mintázatú csúszásgátló gumi külső talp, az evercushion RELIEF talp, a BreathActive funkcionális talpbetét, és ezek mellett kompozit-üvegszálas orrmerevítővel, hajlékony kerámiaszálas (FAP®) talpátszúrás elleni védelemmel lett ellátva – a maximális viselési kényelem érdekében. Kiválóan alkalmazható az építőiparban, a termelésben és a raktározási, logisztikai szektorban.

 

 

A Puma Safety elkötelezett a bolygó védelme mellett. Csökkenteni kívánja a természeti erőforrások fogyasztását és védi a környezetet azáltal, hogy munkavédelmi cipőket gyárt részben újrahasznosított alkatrészekből, miközben megőrzi a kifinomult tervezést. Nem állati anyagokból készült vegán munkavédelmi cipőket is kínál.