loginet_shop.general-error

A Puma Safety ismét elnyerte a rangos formatervezési díjat Németországban munkavédelmi lábbelijével

A German Design Award díj nyertese 2022-ben

 

A motorsport által ihletett Moto Protect termékcsalád, a Puma „Touring Blue Mid” biztonsági cipője elnyerte a 2022-es German Design Award díjat!

 

A német formatervezési Tanács tizedik alkalommal adhatta át a Német Formatervezési Díjat 2022-ben. A nemzetközi hírű díjat azok a cégek kapják, amelyek úttörő termékei és projektjei meggyőzőek voltak különböző kategóriákban. A German Design Award a Német Formatervezési Tanács legnagyobb díja és az egyik legelismertebb nemzetközi formatervezési díj. A pályaműveket egy nemzetközi zsűri értékeli, amely az összes tervezési tudományág vezető szakértőiből áll. Döntésük felbecsülhetetlen, mert aki saját termékével vagy projektjével meggyőzi ezt a zsűrit, az magas szintű hozzáértésről tesz tanúbizonyságot a tervezési innováció terén, és különös figyelmet fordít saját ügyfelei és a piac igényeire. Röviden: aki itt nyer, az okkal gondolhatja magát a legjobbnak termék fejlesztésben és annak projektmenedzsmentjében. 

 

A Puma Safety a Moto Protect termékcsalád Touring Blue Mid-el győzte meg a zsűrit a „Kiváló Terméktervezés – Ipar” versenyosztályában. A Moto Protect vonal modelljei technikailag közvetlenül befecskendezett PU középtalppal rendelkeznek, amely optimálisan nyeli el az ütéseket a láb teljes területén, és elősegíti a dinamikus futómozgást. Az Everchusion® Plus nagy teljesítményű talpbetét védi a lábat a káros hatásokól, garantálja a hosszan tartó kényelmet, és ellenáll a legmegfelelőbb napi igényeknek is. 

 

A versenyzés ihlette, lekerekített és megemelt külső talp a sarokrészben (úgynevezett „Drivers Heel”), a belső fűzéssel, a csúszásmentes PU talppal és az „MTSP” felirattal kombinálva biztosítja az egyedi motorsport megjelenést. A Moto Protect sorozat profilja úgy taszítja a folyadékot, mint egy gumiprofil a gumiabroncson. Ez biztosítja az optimális tapadást bármilyen felületen. A „Touring Blue Mid” modell az „Elektromos veszély elleni védelmi” kategóriába is tartozik – ezeket a munkavédelmi cipőket arra fejlesztették ki speciálisan, hogy száraz körülmények között védjenek 18 000 V-ig terjedő megszakadt áramkörökkel szemben. 

 

„A díj egy újabb remek visszaigazolása munkánknak, és azt bizonyítja, hogy nem csak a technológia, az ergonómia és a kényelem területén állít fel új mércét a Puma Safety, hanem a dizájn terén is a munkavédelemben.”

-Christian Güse, a Puma Safety marketing és kommunikációs vezetője. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megnézem a díjnyertes Puma Safety Moto Protect munkavédelmi cipőket!