loginet_shop.general-error

Sir Safety System

Munkavédelmi gyártó bemutatása

 

40 ÉV VÁLLALKOZÁS UTÁN,  a Sir Safety System büszke arra, hogy a globális piac egyik piacvezető szereplőjeként az emberek védelméről gondoskodhat munkája során. A vállalat modern központja Assisi-ben található, Olaszország zöldellő szívében, ami a tradíciók és a földi béke szinonimájaként ismert. 

 

A SIR 40 éve alapult attól az égető vágytól hajtva, hogy termékeik segítségével biztonságban tudhassák az embereket munkájuk végzése során.

 

Olaszországból kiindulva a SIR tovább terjeszkedett Temesvárra (Romániába) és a kínai Shanghai-ba, ahol a vállalat munkavédelmi ruhákat készít az új ipari igényeknek megfelelve. Romániai gyárukban több, mint 150 nagy múltú varrónő dolgozik és körülbelül 30 000 ruhadarabot készítenek el havonta 4 000 m2 -en. A gyárban raktárról elérhető szövetportfólió a 190 g/m2 -es szövettömegű könnyű, szaniterezett nyári pamuttól a poliészter/pamut vegyes szövetekig és a 350 g/m2 -nél nagyobb meleg téli minőségig terjed.  A Sir Safety System hiszi, hogy a 40 évvel ezelőtti munkavédelemhez képest a munkavállalók jövője és biztonsága fényesebb, mint amilyen akkoriban volt. Legfőképp annak köszönhetően, hogy innovatív anyagokat fejlesztettek ki, s a megújuló gondolkodásmódok és a fejlődő ellátási trendek egyre jobban utat törnek maguknak az idő előrehaladtával. 

 

Most, 40 év munkavédelmi szektorban való tevékenykedés után, a Sir Safety System új korba lép. Innovatív ötleteikkel, kutatásaikkal és munkájukkal a jövő munkahelyeit világítják meg szakértelmükkel és tapasztalatukkal, hogy egy mostaninál is fényesebb világot alakíthassanak ki eszközeik és felszereléseik használói számára. 

 

S ennek a példátlan elkötelezettségnek helye volt, helye van és helye lesz. Például gondoltad volna, hogy Európában több, mint 4 millió baleset történik, melyek súlyos következményekkel járnak a munkavállalókra nézve? A SIR elkötelezettségét és tapasztalatát biztosítja az ehhez hasonló súlyos problémák kezelésére. 

 

Sőt mi több, létrehoztak egy olyan vállalati területet is, ahol szakértő technikusok szolgálják a vevők különleges igényeinek kielégítését. Nem csak szakértői tanácsadással, hanem a munkavédelmi eszközök és ruhák minél kedvezőbb testre szabható megoldásain dolgoznak minduntalan. 

 

Mára a SIR igazi nagy vállalattá nőtte ki magát a munkavédelmi szektorban. Több nagy vállalat is megbízik bennük, és kiemelkedően teljesítő partnerként a legjobb minőségű termékekkel biztosítja vevői mindenkori biztonságát és egészségét. 

 

Megnézem az összes Sir Safety System terméket!

 

A Sir Safety System központjáról és gyártási folyamatairól az alábbi képekkel betekintést nyerhetsz:

 

 

 SIR SAFETY SYSTEM RECEPCIÓ

SIR SAFETY SYSTEM SZABÁSZAT
SIR SAFETY SYSTEM IPARI VÁGÓ OSZTÁLYA ÉS GÉPEI

SIR EGYEDI NYOMTATÁSOK ÉS RENDELÉSEK OSZTÁLYA
SIR HÍMZÉS