loginet_shop.general-error

Sir Safety System Gemini munkavédelmi ruházat

Határtalan mozgásszabadság!

 

Tudod mitől olyan jó a Gemini termékcsalád a Sir Safety Systemnek? Attól, hogy rendkívül innovatív, sokrétegű praktikusság jellemzi ruháit és óriási szakítószilárdságú munkavédelemben jeleskedő anyagokból készülnek. Például gondoltad volna, hogy olyan erős anyagból készülnek a Gemini kollekciók, mint amiket használnak hajóiparban, a vitorlákhoz? Vagy, hogy ilyen anyagból készülnek a minőségibb iskola táskák is amit gyermeked cipel több kiló könyvvel megtömve nap, mint nap az iskolába? De könnyen meglehet az is, hogy a hétvégi kempingezéshez használt családi sátrad is pont ilyen anyagból készült, mely szelet, zivatart éppúgy áll ki most, mint évekkel ezelőtt.  Emellett fontos megemlíteni azt a tényt is, hogy a termékek komoly minőség ellenőrzés mellett nem máshonnan származnak, mint Olaszországból, a sok évre visszanyúló tökéletes szabászati tudás hazájából. Így kényelmesen, hátradőlve, nyugodtan élvezheted a Dolce Vita („Édes Élet”) életérzést, hiszen tudhatod, a Sir Safety Systemmel a tiszta minőséget választod.

 

93% poliészter 7% elasztán

A munkavédelmi termékcsalád anyaga 260 g/m-es sztreccses Canvas vászon szövetből készül, melyet Bi-sztreccsből készült betétekkel egészítenek ki a sokat mozgó részeken (mint például fenék, hát, könyök).  A Bi-sztreccs egy poliészter anyag, ami lycra keveréket is tartalmaz. Ennek köszönhetően egyesíti a Bi-sztreccs anyag gyűrődésgátló, kopásálló/strapabíró tulajdonságait a lycra rendkívül puha, rugalmas tulajdonságaival. Érdekessége egyébként, hogy lycra anyagból szokták készíteni a futó és edző ruhákat is, ami nem is szemléltethetné jobban a testhez simuló ergonomikus rugalmasságát és a test mozgásához való idomulását.  Ezenfelül a kényes területeken (térd részeken) plusz Oxford 500D megerősítésekkel egészítik ki a ruházatot. 

 

 

Néhány Gemini munkaruha a Best Sellerek közül:

GEMINI DZSEKI

CIKKSZÁM: SSY-MC2043

Nagy szilárdságú cipzáras dzseki, állítható tépőzáras mandzsetta, többfunkciós zsebek, rejtett jelvénytartó, fényvisszaverő betétek a mellkason és az ujjakon, állítható tépőzáras pántok az oldalán, fekete szennyeződéstaszító betét az alkaron, hátul bisztreccs anyag.
Tartós, védő- és kopásálló vászonszövetből készült. Nagyszerűen véd a szennyeződésektől és az enyhe sérülések káros hatásai ellen. Megfelel az EU 2016/425 rendeletnek.

GEMINI NADRÁG

CIKKSZÁM: SSY-MC2041

Tartós, védő- és kopásálló vászonszövetből készült munkanadrág. Cordura nylon megerősítésekkel. Gombbal és cipzárral, elülső zsebekkel, hátulsó zsebek, szerszámtartó hurkok, rejtett jelvénytartó, bővíthető térdvédő zsebek, megerősített nadrágszár és térdrész kopásálló szövettel, hátsó rész bisztreccs anyagból, dupla varratokkal. Megfelel az EU 2016/425 rendeletnek.

Megnézem az összes Sir Safety System Gemini munkaruhát!