loginet_shop.general-error

Sir Safety System HEAVY munkaruha kollekció

Nálunk a kényelem, a prémium munkaruházattal kezdődik

 

A Sir Safety System Heavy munkaruha kollekcióját azok a szakemberek ihlették akik igényes prémium minőségű ruhákat szerettek volna hordani munkájuk során. A kemény munkának megfelelő nagyszerű stíluson át a legkitűnőbb technikai adottságokig megfelelve. A Heavy munkaruha család minden munka igényedhez kiválóan idomul különböző anyagkínálatával és kiváló teljesítményével. 

Kopásállóság | Kényelem | Esztétika | Részletek | Ellenállás

 

 

Káros anyagokra tesztelve az Oeko-Tex Standard 100 OEKO-TEX ® 

 

Az OEKO-TEX ® szabványt eredetileg olyan címkeként fejlesztették ki, amely a textilökológia különböző aspektusaira ad garanciát. Első és legfontosabb modulként, a fogyasztók egészségére összpontosít, különösen a textilek által kiváltott káros egészségügyi reakciók megelőzésére. 

 

Az OEKO-TEX ® 100 szabvány előírja a végtermékre vonatkozó követelményeket és célja annak garantálása, hogy a termékek káros anyagoktól mentesek legyenek, így az emberi egészségre és a környezetre nézve is biztonságosan hordhatók az ilyen jelölésű Sir Safety System munkaruhák. 

 

 

Cordura ®  Denim 

 

A Cordura ®  Denim szövet segít abban, hogy a munkaruha strapabíró legyen és a hagyományos 100% pamut farmer anyaga tovább tartson. A pamut és az INVISTA’S T420 nylon 6,6 rost keveréken alapuló CORDURA®  Denim szövet megőrzi a pamut farmer eredeti megjelenését és érzetét, de megnöveli a kopásállóságot és szívósságot. Így a Cordura ®  Denim anyagból készült ruhadarabok rendkívül tartósak, anélkül, hogy a kényelem és a stílus rovására menne. 

 

 

ISO 15797:2002

 

Az ISO 15797 meghatározza azokat a vizsgálati eljárásokat és berendezéseket, amelyek használhatók az ipari mosásra szánt pamut, poliészter/pamut és fordított keverékű munkaruházat értékelésére. Ezek alapul szolgálnak az olyan releváns tulajdonságok vizsgálatához, mint a méretstabilitás, színtartósság, a varratok rugalmassága, az anyag szilárdsága, a szín tartóssága a színintenzitás viszonylatában. Ezen piktogramokkal jelölt Sir Safety System munkaruhákat a 8B vizsgálati módszer szerint tesztelték, hogy ellenálljanak a professzionális ipari mosási és szárítási eljárásoknak, beleértve a szárítógépben történő szárításra alkalmas színes munkaruhákat is. Így ha sietned kell munkába a szárítógépet is használhatod a munkaruhák gyors megszárításához. De ha állatokat tartasz otthon az elkerülhetetlenül ráragadó szőrszálaktól is megszabadulhatsz könnyen! 

 

 

A termékcsalád ikonikus munkanadrágjának jellemzői és összetétele:

 

 

 

HEAVY MUNKAKABÁT CANVAS

CIKKSZÁM: SSY-MC2524L9

Sokzsebes, nehéz munkakörülményekre kifejlesztett munkakabát, 320g/m2, 75% pamut, 25% nylon és canvas 2/2 Cordura®-NYCO anyagösszetétellel. Cordura®-NYCO: 4x erősebb, mint a hagyományos pamut és 2x erősebb mint a poly/pamut. 100% Cordura® megerősítések az extra kopásállóság elérése érdekében. Magas minőségű, 3-szoros varrásmegerősítés a nagyobb ellenállóképesség miatt. 2 nagy tépőzárral ellátott mellsőzseb. 2 belső cipzáras rejtett zseb, ideális hely mobiltelefonnak és pénztárcának. 2 tágas, tépőzárral ellátott oldalsó zseb. Cordura® megerősítés a könyökrészen. Jól láthatósági csíkok. Legjobb minőségű YKK® cipzárak. Lecsatolható névjegykártyatartó. Tesztelve a káros anyagok Oeko-Tex® standard 100 minősítésre. Ipari mosásra alkalmas ISO 15797:2002. Méret: XS-4XL. Szín: bordó/fekete illesztésekkel. Szabványok: EN 13688 CE, ISO 15797:2002

HEAVY MUNKANADRÁG CANVAS

CIKKSZÁM: SSY-MC2521L9

Sokzsebes, nehéz munkakörülményekre kifejlesztett munkanadrág, 320g/m2, 75% pamut, 25% nylon és canvas 2/2 Cordura®-NYCO anyagösszetétellel. Cordura®-NYCO: 4x erősebb mint a hagyományos pamut és 2x erősebb mint a poly/pamut. 100% Cordura® megerősítések az extra kopásállóság elérése érdekében. Magas minőségű, 3-szoros varrásmegerősítés a nagyobb ellenállóképesség miatt. Airbelt®, derékrészen kialakított hálós szövet a kényelem és szellőzés miatt. Ágyékrészen rugalmasabb anyagösszetétel a szabadabb mozgás és a jobb szellőzés elérése érdekében. Legjobb minőségű YKK® cipzárak. Lecsatolható névjegykártyatartó. Szárrészen a varrás kiengedésével akár további 4cm-rel is meghosszabbítható a nadrág. Cordura®-val megerősített térdpárnatartó zseb, amely tépőzárral ellátott, így állítható a térdpárna elhelyezkedése. Jól láthatósági csíkok. Térd hátsó részénél is megtalálható az ágyéknál használt rugalmas anyagösszetétel, ami elősegíti a térdelésnél történő szellőzést, illetve rugalmassága megakadályozza az anyag kikopását. Tesztelve a káros anyagok Oeko-Tex® standard 100 minősítésre. Ipari mosásra alkalmas ISO 15797:2002. Méret: XS-4XL. Szín: bordó/fekete illesztésekkel. Szabványok: EN 13688 CE, ISO 15797:2002, (EN 14404:2004 csak 96292B cikkszámú térdpárnával használva érvényes)

HEAVY MUNKAKABÁT

CIKKSZÁM: SSY-MC2574Q8

Sokzsebes, nehéz munkakörülményekre kifejlesztett munkakabát, 375g/m2, 85% pamut, 15% nylon és Cordura®-farmervászon anyagösszetétellel. Cordora®-farmervászon: 4x erősebb, mint a hagyományos pamut és 2x erősebb mint a poly/pamut. 100% Cordura® megerősítések az extra kopásállóság elérése érdekében. Magas minőségű, 3-szoros varrásmegerősítés a nagyobb ellenállóképesség miatt. 2 nagy tépőzárral ellátott mellsőzseb. 2 belső cipzáras rejtett zseb, ideális hely mobiltelefonnak és pénztárcának. 2 tágas, tépőzárral ellátott oldalsó zseb. Cordura® megerősítés a könyökrészen. Legjobb minőségű YKK® cipzárak. Lecsatolható névjegykártyatartó. Tesztelve a káros anyagok Oeko-Tex® standard 100 minősítésre. Ipari mosásra alkalmas ISO 15797:2002. Méret: XS-4XL. Szín: sötétkék/fekete illesztésekkel. Szabványok: EN 13688 CE, ISO 15797:2002

HEAVY BERMUDA

CIKKSZÁM: SSY-MC2531Q8

Sokzsebes, nehéz munkakörülményekre kifejlesztett bermuda nadrág ,375g/m2, 85% pamut, 15% nylon és Cordura®-farmervászon anyagösszetétellel. Cordura®-farmervászon: 4x erősebb mint a hagyományos pamut és 2x erősebb mint a poly/pamut. 100% Cordura® megerősítések az extra kopásállóság elérése érdekében. Magas minőségű, 3-szoros varrásmegerősítés a nagyobb ellenállóképesség miatt. Airbelt®, derékrészen kialakított hálós szövet a kényelem és szellőzés miatt. Ágyékrészen rugalmasabb anyagösszetétel a szabadabb mozgás és a jobb szellőzés elérése érdekében. Legjobb minőségű YKK® cipzárak. Lecsatolható névjegykártyatartó. Cordura®-val megerősített térdpárnatartó zseb, amely tépőzárral ellátott, így állítható a térdpárna elhelyezkedése. Térd hátsó részénél, az ágyéknál használt rugalmas anyagösszetétel, ami elősegíti a térdelésnél történő szellőzést, illetve rugalmassága megakadályozza az anyag kikopását. Tesztelve a káros anyagok Oeko-Tex® standard 100 minősítésre. Ipari mosásra alkalmas ISO 15797:2002. Méret: XS-4XL. Szín: sötétkék/fekete illesztésekkel. Szabványok: EN 13688 CE, ISO 15797:2002, EN 14404:2004

HEAVY LENGŐZSEBES MELLÉNY

CIKKSZÁM: SSY-MC2516Q8

Sokzsebes, nehéz munkakörülményekre kifejlesztett mellény ,375g/m2, 85% pamut, 15% nylon és Cordura®-farmervászon anyagösszetétellel. Cordura®-farmervászon: 4x erősebb mint a hagyományos pamut és 2x erősebb mint a poly/pamut. 100% Cordura® megerősítések az extra kopásállóság elérése érdekében. A megerősített részek, illetve az illesztések szennyeződés taszító 65% poliészter, 35% pamut, szövetből készültek a magasabb élettartam érdekében. Dupla varrásos megerősítés. Széles váll-lapok a kényelmesebb illeszkedéshez és jobb komfortérzet biztosításhoz. A hátnál rugalmas, hálós anyag a levegőzés és kényelem céljából. Egyirányú YKK® cipzár záródás, Velcro® tépőzárral rásegítve. 1 cipzáros zseb, 1 Velcro® tépőzársa zseb. 2 hasznos elülső gombos zseb, ideális mobiltelefonnak, illetve pénztárcának. 2 megerősített, könnyen hozzáférhető toktartó. 2 megerősített és multifunkciós elülső zseb. Mindkét oldalon kalapácstartó tok. Plusz 2 lecsatolható lengőzseb. Lecsatolható névjegykártyatartó. Tesztelve a káros anyagok Oeko-Tex® standard 100 minősítésre. Ipari mosásra alkalmas ISO 15797:2002. (Az öv nem tartozik a termékhez, cikkszám: 38853) Méret: XS-4XL. Szín: sötétkék/fekete illesztésekkel. Szabványok: EN 13688 CE, ISO 15797:2002

Megnézem az egész Sir Safety System HEAVY munkaruha kollekciót!