loginet_shop.general-error

Találkoztál már az új Puma női munkavédelmi cipőkkel?

4 új formabontó Puma munkavédelmi cipő, melyek a nők támogatását elhivatottak szolgálni a nehéz munkanapokon.

A Motion Protect termékcsaládot bővítette a Puma Safety női munkavédelmi cipőkkel, melyek a párnázottság, az energia-visszanyerés és a design tökéletes szimbiózisát alkotják. Minden lépés után keletkezett ütéselnyelés hosszan tartó kényelmet, stabilitást és dinamizmust biztosít.
 

 Állandó támogatás egész nap a kényelem és stabilitás jegyében

Hajlékony talp az optimális mozgási szabadság érdekében

70%-al több energia-elnyelés az EN ISO 20345 szabvány követelményeihez képest

 A teljesítményenergia 55%-ának visszatérítése

 

MOTION gumi talp:

A legújabb futócipő-technológiák ihlették a 300 °C-ig hőálló gumitalpat, melynek a csúszásgátló és átlós barázdáltságú kialakítása optimális rugalmasságot és maximális tapadást biztosít (SRC).

IMPULSE.FOAM® talpközép:

Az IMPULSE.FOAM® technológia a talpban nemcsak az energia 55% -át adja vissza minden egyes lépésnél, hanem maximális párnázottságot, kiváló stabilitást és tartós kényelmet is biztosít.

TPU csavarodásgátló rendszer:

A talpközépbe épített TPU torziós rendszer a természetes rugalmasság megtartásának érdekében egész nap támasztja a lábat és megfelelő stabilitást biztosít.

FAP talpátszúrás elleni védelem:

A kerámia bevonatú szálakból készült alapanyag teljesen megvédi a lábat az áthatoló tárgyaktól. (Kivéve: 643910 BEAT WNS LOW S1 SRC HRO ESD)

EVERCUSHION® CUSTOM FIT MID talpbetét:

Az anatómiailag formázott talpbetét minden lépésnél optimális párnázottságot biztosít. A speciálisan kifejlesztett belív lehetővé teszi a láb természetes elhelyezkedését a cipőben, és stimulálja az izmokat járás közben.

ESD-kompatibilis munkavédelmi cipőt kell viselni, ha csökkenti akarja a munkavégzés során a test által keletkezett antisztatikus kisüléseket. Ez akkor lehet szükséges, ha olyan érzékeny elektronikus alkatrészekkel dolgozik, amelyeket az elektrosztatikus kisülés károsíthat vagy megsemmisíthet.

 

 

Fedezd fel az új Puma női munkavédelmi cipőket →