loginet_shop.general-error

Urban Effect - A megerőltetés-mentes munka

Az új PUMA SAFETY URBAN EFFECT munkavédelmi cipők a legendás klasszikusokról és a kultikus cipőkről szólnak.


4 új munkavédelmi cipővel rukkolt elő a Puma Safety, melyek utcai cipő stílusuk mellett meglepő védőcipő tulajdonságokkal rendelkeznek. 


Az új Urban Effect modellek egyben képviselik a klasszikus és kultikus utcai cipők megjelenését és egyben rendelkeznek a sport- és munkavédelmi cipők legújabb technológiáival.


Például FAP®lite talpátszúrás elleni védelemmel és az új EFFECT.FOAM talpszerkezettel, amely biztosítja az optimális párnázást és az energia-visszanyerést (70%-kal többet képes elnyelni a normálnál). Az Urban Effect a mindennapi munkához extra adag dinamizmust, hűsítő hatást és kényelmet nyújt.
 


FAP®lite - a rugalmas talpátszúrás elleni védelem
A fémmentes behatolásvédelem legújabb generációja:

- 50% -kal könnyebb
- nagyon nagy rugalmasság
- jobb párnázás és nyomásrugalmasság
- hűtőhatás a légáteresztő és izzadságelnyelő képesség révén

 


Effect.Foam
Kompromisszumok nélküli kényelem.

- 60%-os energia-visszanyerés
- 47%-kal kevesebb hatás a csontokra és az ízületekre*
- rendkívül erős és könnyű
- tartósan magas szintű kényelem a fáradtságmentes munkavégzés érdekében

* A dinamikus energiaelnyelés 1,6 KN-re csökkenti a hatásokat, a biztonsági cipők átlaga pedig 3,0 KN.

 


Párnázott EVA középtalp
Egy minden eddigitől eltérő talp-alapanyag, amely könnyű, a mozgásra reagáló párnázást és tartósságot biztosít.

 


Párnázott gumi talp
A 300°C-ig hőálló HRO gumitalp speciális talpprofillal rendelkezik, amely elvezeti a folyadékokat és így optimalizálja a tapadást (SRC). 

 


Üvegszálas orrmerevítő
A csúcstechnológiájú üvegszálas orrmerevítő hatalmas ellenállást, nagyobb helyet biztosít a lábujjak számára és könnyebb, mint a hagyományos műanyag orrmerevítők.

 


Forgási pont
A talp főszereplője a beépített forgáspont a lábközép területén. Ez a mindennapos állómunka és talpalás mellett érvényesül igazán, hiszen érezhetően minimalizálja a súrlódást és ezáltal a fáradtság jeleit.

 


Sandwich-Mesh
A Sandwich-Mesh egy különösen lélegző anyag. A sűrűn szőtt nejlonszövet rendkívül szakadásálló, jó párnázást kínál, és kellemes viseletet biztosít a nehéz mindennapi munkában. A robusztus mikroszálas szövet könnyen ápolható, lélegző, víz- és szennyeződést taszító.

 

 
EVERCUSHION Custom Fit talpbetét
A védőcipők egy anatómiailag kifejlesztett talpbetéttel rendelkeznek, amely egyénileg adaptálható a viselő lábához, lehetővé téve a cserét a biztonsági elemek elvesztése nélkül. Az EVERCUSHION® CUSTOM FIT három különféle változatban (keskeny, normál vagy széles lábhoz) készült. A láb formájához igazított íves támasz lehetővé teszi a láb természetes elhelyezkedését a cipőben, és stimulálja az izmokat járás közben. A normál lábhoz tartozó EVERCUSHION® CUSTOM FIT MID alapvetően a biztonsági cipő része.

 

 

A Frontside Low munkavédelmi cipő a German Design Award (mely díjról korábbi cikkünkből itt olvashat) 2021-es díjazottja egyrészről a funkciói miatt, másrészről a dizájnja miatt, hiszen "az időtlen kék és élénk narancs színkombinációja hangsúlyozza a modern cipő megjelenését". Az Airtwist védőcipők pedig S3-as védelmi képességük révén vízlepergető, velúrbőr felsőrésszel rendelkeznek.

 

Tovább a cipőhöz
Tovább a cipőhöz
Tovább a cipőhöz
Tovább a cipőhöz