loginet_shop.general-error

A Magic Tools legjobb Puma Safety szakkereskedője 2020-ban - Munkavédelem+

Székesfehérváron jártunk, abban a szakkereskedésben, ahol a legtöbb Puma Safety lábbelit adták el a tavalyi évben.

Cselle Csaba, a Munkavédelem+ ügyvezető/tulajdonosa mesélt nagykereskedelmi vezetőnknek, Borbás Zolinak arról, hogy hogyan sikerült 2020-ban elérnie ekkora forgalmat a Puma Safety munkavédelmi lábbelikkel.

 


 

Zoli: Sziasztok! Itt vagyunk Székesfehérváron egy nagyon szép üzletben. Bemutatom Nektek Cselle Csabát, a Munkavédelem+ ügyvezető/tulajdonosát. Azért jöttünk el Csabához, hogy arról beszélgessünk, hogy 2020-ban ők adták el a legtöbb Puma Safety terméket. Csaba, kérlek, mutasd be egy picit ezt az üzletet. Hol is vagyunk és miért pont Székesfehérváron vagyunk?
 

Csaba: Első körben azért vagyunk Székesfehérváron, mert nagyon sok piaci partnerünk köt ide. Budai út 135. alatt található az üzlet, amely egy 79 m2 alapterületen terül el, és ebből 60-at foglal el az üzlet. Azért Székesfehérvár másodsorban: mikor kerestük a helyet, hogy hol lesz legjobb az üzlet, akkor felmértük azokat a köröket, hogy a jelenlegi üzletek milyen hatósugárral és hol terülnek el. És ez a városrész volt, ami a két iparterület közé esik, és itt alapjába véve egyáltalán nem volt semmiféle üzlet. Tehát egy akkora szegmenst tudtunk lefedni, amekkora megfelelt az igényeinknek.
 

Zoli: Konkréten hogy érzed, mi lehet az oka, hogy ilyen sok Pumát tudtok eladni ebben az üzletben?
 

Csaba: Alapvetően nagyon magas raktárkészletet tartunk. A mögöttem látható Puma Safety lábbelikből minden egyes termékből a teljes méret szortimentet tartjuk, több darabos mélységben. Másodszor a Puma Safetyt ismerik, kedvelik a piacon, így aztán a brand valamilyen mértékben el tudja adni magát. Harmadik körben pedig a vállalati partnereinknek is köszönhető ez, akik a Puma Safetyt választották.
 

Z: Milyen mértékben keresik ezt a terméket? Jönnek be konkrét vevők a Pumát keresve?
 

Cs: Igen, konkréten igénnyel úgy, hogy nem is indul másfelé, idejön a Puma falhoz és megnézi azt a terméket, amit esetleg már a weben kiválasztott magának. Mint az előbbi mondatomban említettem, egy brand, amely eladja magát, tehát nincs vele különösebben nehéz dolgunk. A vásárló tudja, hogy mit akar, esetleg csak terméket cserél, amikor bejött már érte.
 

Z: Hogy érzed, hol van szerepe, mennyire van szerepe a magyar piacon a Puma Safetynek, hiszen nálad is rengeteg féle lábbeli van, miért éppen a Puma?
 

Cs: A Puma Safety hihetetlen növekedésben van a piacon. Ennek hála Istennek részesei lehetünk mi is. A piacon azt gondolom, hogy a felső szegmensben helyezkedik el és egy olyan hiányt, egy olyan űrt tud betölteni a Puma Safety, ahol a sportos kinézet egy branddel és egy védelmi képességgel párosul. Ezáltal egy pluszt ad a vásárlónak, amit mindenképpen szeretnének kihasználni a vevők.
 

Z: Nagyon sokszor találkozom olyan kereskedőkkel, akik tartanak attól, hogy egy drágább terméket kell az üzletükben bemutatni és azzal komolyan foglalkozni. Mi erről a véleményed?
 

Cs: Nagyon nagy dilemma volt ez a mi üzletünkben is, hogy olcsó szegmens – drágább szegmens. Egy olcsóbb termékből ötöt el kell adni ahhoz, hogy elérje a termék a Puma Safety árszintjét. Ez ötször annyi munkát jelent, ami valljuk be, hogy nem annyira kényelmes. A Puma Safety-re, mint brandre bejön a vásárló, céltudatos, tudja, hogy mit szeretne, sokkal könnyebb értékesíteni, sokkal nagyobb haszonnal értékesíthető termék így összességében. Kevesebbet raktározok, gyorsabban fordul meg.
 

Z: Van valamilyen személyes kedvenced, ami neked tetszik kimondottan?
 

Cs: Én a klasszikus vonalat képviselem. Nagyon tetszenek az új termékek, de én ennyire sajnos nem vagyok bevállalós. Két kedvencem van: a Nevada Mid, illetve a Cascades Low, mind a kettő az első modelljeitek között volt kapható. Nekem a mai napig ők a favoritok.
 

Z: Köszönjük szépen Csaba, hogy beszélgethettünk veled a Puma Safetyről, és gratulálunk a 2020-as eladáshoz. Ha tetszettek a termékek, a Magic Toolson megtaláljátok őket. Köszönjük a vendéglátást.
 

Cs: Én köszönöm, hogy itt voltatok.