loginet_shop.general-error

Hírek

Miért legyen cégednek egységes megjelenése?

5 érv az egyedi munkaruha mellett.

Nyári munkavédelmi cipő és ruházat akció

Ha beköszönt a tikkasztó hőséggel az igazi nyár, akkor nagyon meg tudja keseríteni a hétköznapokat, ha nincs a ruhatárban munkavédelmi rövidnadrág vagy szandál.

Hogyan priorizáljuk az egészséget és a biztonságot, ha az építőiparban dolgozunk?

Munkáltatóként szereti az ember a költségeket minél jobban lefaragni profit, illetve megtakarítás érdekében. Ha azonban Ön az építőiparban dolgozik, akkor a biztonság és a megfelelő óvintézkedések biztosítása azok a tényezők, melyeken nem szabad spórolni.

Webáruház használata - 1. rész

Termékek, termék adatlap és termékszűrő használat

Webáruház használata - 2. rész

Kollégák felvétele és jogosultságok beállítása

Webáruház használata - 3. rész

Készletinformációk és rendelési folyamat

Webáruház használata - 4. rész

Excel termékfeltöltési lehetőség és Excel exportálás

Webáruház használata - 5. rész

Számlák és forgalom

Szurkolj velünk az EB-n Te is!

Garantált ajándékok várnak Rád a 2021-es Labdarúgó-Európa-bajnokság idején!

9 érv a Puma Motion 2.0 munkavédelmi cipők mellett

A külső megfog, a belső megtart. A Motion 2.0 termékcsalád tagjaira remekül illik ez a mondás, hiszen megjelenésük vonzza a tekintetet, majd ha megismerjük tulajdonságaikat, nem akarjuk lecserélni másra.

Munkavédelmi kesztyű kisokos

A kéz sérülése az egyik leggyakoribb munkahelyi sérülések egyike. A Magic Tools széles választékában megtalálja a megfelelő szintű védelmet a munkabalesetek elkerüléséhez. Az alábbiakban segítünk eligazodni a védőkesztyűk bonyolult világában.

Mitől leszel jól látható a fényvisszaverős ruhában?

A jól láthatóság nem egy szezonális kérdés, hanem napszakhoz, időjárási- és/vagy munkakörülményhez kötött tényező. De mit is tud pontosan ez a technológia, hogyan képes egy anyag a fényt visszaverni?

Legyen saját borítós Portwest katalógusod!

Egyedülálló lehetőségként, most céged saját arculatához igazodó katalógushoz juthatsz, mely a Portwest teljes kínálatát tartalmazza, a 2021-es új termékekkel kiegészítve, mely +200 oldalt és +50 terméket jelent.

Mit tudnak az új Dynamic munkavédelmi cipők?

Az Albatros 5 új munkavédelmi lábbelivel rukkolt elő, és mindegyik tartogat valami dinamikus újdonságot.

Minden, amit nem tudtál az ESD védelemről

Az elektrosztatikus kisülések kárt tehetnek az elektromos alkatrészekben vagy tüzet okozhatnak az oldószereknél és más gyúlékony anyagoknál, így életveszélyes következményei lehetnek, ha nem védekezünk megfelelően.

5+1 tipp a munkaruha makacs foltjai ellen

A munkaruhák sorsa elkerülhetetlenül az, hogy bekoszolódnak. Ahhoz, hogy megőrizhessék sokáig funkcionalitásukat, fontos észben tartani az alábbi tanácsokat.

Munkaruha trendek

Sokáig a munkaruhákat gyártó cégek „csak” arra törekedtek, hogy a folyamatosan változó szabványoknak megfeleljenek a termékeik. Majd, mint szinte minden ipart, ezt a területet is elérte egy új hullám.

Minden, amit tudni kell a fejvédelemről

Fejünk az egyik leginkább védelemre szoruló testrészünk, ha veszélyes munkakörnyezetben dolgozunk. Védeni kell a leeső tárgyaktól, a szemünkbe, légzőszervünkbe vagy szánkba jutó gázoktól, folyadékoktól, poroktól, illetve fülünket a hangos zajoktól.

Munkavédelmi cipő akció - 2021 tavasz

A Magic Tools idén tavasszal mutat be először három akciós újságot, nagyobb kínálatot nyújtva ezáltal az akciós termékekből. 4 nagy márka, több mint 70 pár munkavédelmi cipője, bakancsa és szandálja kapható most akciósan.

Urban Effect - A megerőltetés-mentes munka

Az új PUMA SAFETY URBAN EFFECT munkavédelmi cipők a legendás klasszikusokról és a kultikus cipőkről szólnak.
További 20 betöltése