loginet_shop.general-error

Üdvözöljük honlapunkon!

A Magic Tools küldetése:

Elhivatott szakértői csapatunk hittel és szenvedéllyel nyújt olyan profi munkavédelmi megoldásokat, amelyekkel a célunk, hogy a magyar munkavédelmi piac erős és stabilan növekvő cégeként megőrizzük az élet legfontosabb értékeit: az embert, a családot, a biztonságot.

 

Tudta?

Évente 23 ezer munkahelyi baleset történik Magyarországon, ebből sajnos 79 halálos kimenetelű.

Ezen balesetek fő oka a védőeszközök és védőruházat használatának hiánya.

Családok, gyermekek, hozzátartozók ezrei kerülnek bajba.

A munkavállalók elveszítik munkaképességüket. A cégek pedig 117 millió forintot fizetnek ki évente a perek során.

Ez mind MEGELŐZHETŐ a perek költségeinek töredékével, a kenyérkereső egészséges, a család teljes, a munka pedig biztonságos maradhat a megfelelő védőeszközök használatával.

Gondolj bele.

Mi lehet fontosabb az egészségnél?

 

A BALESET KÖLTSÉGE MINDIG SOKKAL NAGYOBB, MINT A BIZTONSÁG KÖLTSÉGE.

A BIZTONSÁG A LEGJOBB BEFEKTETÉS, MERT AZ MINDIG KIFIZETŐDIK.

"BIZTONSÁGOD A KÜLDETÉSÜNK"

 

A Magic Tools Kft. immáron közel 21 éve meghatározó szereplője a magyar munkavédelmi piacnak. Büszkén mondhatjuk, hogy ezen hosszú időszak alatt kiemelt partnerévé váltunk Európa egyik legnagyobb munkavédelmi termékeket gyártó vállalatának, az írországi Portwest Ltd.-nek, és nagykereskedői szinten csak nálunk találhatóak meg a Puma Safety minőségi termékei is.

Kapcsolatunk gyümölcsöző, melynek bizonyítéka, hogy évről évre ellátjuk a Magyar piacot a legújabb munkavédelmi megoldásokkal, a legjobb értéket képviselő termékekkel. Raktárkészletünk folyamatosan növekszik, melyet a korszerű, vonalkód leolvasó technológiával szereltünk fel. Így országos szinten egyedülálló hatékonysággal és gyorsasággal szolgáljuk ki viszonteladó partnereinket.

A Magic Tools Kft. számokban
 • 1 napon belüli kiszállítási lehetőség a megrendelést követően
 • 7 hivatalosan forgalmazott piacvezető márka
 • 21 éves forgalmazói tapasztalat
 • 40 kolléga dolgozik azon, hogy Ön minél jobb szolgáltatásokban részesüljön
 • 99%-a feladott csomagjainknak időben célba ér
 • 200+ féle lábbeli raktáron
 • 200+ féle kesztyű raktáron
 • 300+ oldalas saját raktárkészletes katalógust ad ki minden évben, melyet partnerei saját logóval is kérhetnek
 • 800 aktív viszonteladó partner az országban
 • 2.000 m2 alapterületű raktár
 • 7.000+ cikk raktár készleten
 • 1.000.000 db éves eladott termék

Mindig is fontosak voltak számunkra ügyfeleink, tükrözi ezt cégünk egyedülálló felépítése is, hisz azon túl, hogy értékesítőink személyes kapcsolatot ápolnak ügyfeleinkkel, cégünknél belső területi felelősök segítik partnereink munkáját, akik bármikor állnak rendelkezésükre, rendeléssel, számlázással, szállítással, vagy épp szakmai kérdésekkel kapcsolatos ügyekben.

Weboldalunkon megtalálhatja a Portwest Ltd., a Puma Safety és az ATG Glove Solutions teljes kínálatát, valamint megtalálhatók Albatros, Kratos Safety, Exena, Sir Safety Sytem széles kínálata, mely cégek egyéni védőeszközeivel a munkavédelmi piac majdnem teljes egészét le tudjuk fedni. Hála majd 180.000.000 forintos raktárkészletünknek a termékek nagy részét már másnapra megkaphatja tőlünk. De ha esetleg olyan termékkel találkozna, mely kínálatunkban nem szerepel, akkor is pár nap alatt ki tudjuk szolgálni igényeit, hisz a Portwest Ltd. rendelkezik mind lengyelországi, mind angliai raktárral. Sőt! A közeljövőben további hatalmas beruházásokat tervez Európa szerte.

Tekintse meg bemutatkozó videónkat: