loginet_shop.general-error

Albatros munkavédelmi cipő - biztonságban, kényelemben egész nap

Az Albatros munkavédelmi cipői egyet jelentenek a minőséggel, biztonsággal és kényelemmel.

Az Albatros egy német márka, mely méltán népszerű a nemzetközi piacon. Munkavédelmi cipőik stílusos megjelenést biztosítanak a munkavégzés során. Több, mint 40 éve folyamatos fejlesztés alatt áll a minőség, a funkcionalitás és természetesen a dizájn, mindez köszönhetően a tervezőcsapatnak. 

Albatros munkavédelmi cipő, egyetlen céllal: mindennap támogatni a szakembereket a kihívások sikeres leküzdésében!


Manapság a munkavédelemben a minőség és a biztonság mindenek felett áll. Az Albatros márkanév évtizedek óta szinonimája a megbízhatóságnak és a kiváló minőségnek a munkavédelmi cipők terén. A fémmentes lábujjvédők, az átszúródás ellen védő talplemezek és a csúszásmentes talpak mind olyan jellemzők, amelyek megvédik a munkavállalókat a külső mechanikai hatások ellen a munkavégzés folyamán és növelik a munkavállalók hatékonyságát. Az ergonomikus kialakítás, a talpbetétek párnázottsága és a légáteresztő anyagok biztosítják a maximális kényelmet az egész nap folyamán. 

Az Albatrosnál a funkcionalitás mellett nagy hangsúlyt fektet a stílusra is, így lehetővé téve azt, hogy a munkavállaló a saját igényeinek és az adott munka körülményeknek megfelelően ki tudja választani azt a munkavédelmi cipőt, amely a legjobban jellemzi a saját stílusát. 

 

albatros munkavédelmi cipő


A legújabb termékcsalád az Albatros kínálatában a Tavaral munkavédelmi cipő.


A Tavaral lábbelik S3-as besorolással rendelkeznek miszerint üvegszálas orrmerevítővel készülnek, mely megvédik a lábujjakat a leeső, zuhanó tárgyak ellen. FAP® technológia, rugalmas, kerámiaszálas középtalp megakadályozza, hogy a szúró tárgyak áthatoljanak a lábbelik talpszerkezetén, ezáltal elkerülve a sérüléseket. ESD védelemmel is ellátottak, megakadályozzák az elektrosztatikus feltöltődést. A csúszásmentes talp biztosítja a stabil járást a nedves, csúszós felületeken. Könnyű és rendkívüli kényelemmel bír 60%-os energia visszanyerés és 47%-kal kevesebb terhelés a csontokra és ízületekre. Egyes modellek 36-os mérettől egészen 50-es méretig kaphatóak. A légáteresztő, kivehető talpbetét gondoskodik a teljes komfortérzetről a hosszú munkaórák során.


Az Albatros Tavaral termékcsalád munkavédelmi cipői kiváló választás lehet az építőiparban, a termelésben és a logisztikai szektorban dolgozók részére.