loginet_shop.general-error

Albatros munkavédelmi cipők

Minőség több, mint 35 éve

Miért fontos a munkavédelmi cipő viselése?

 

A biztonsági cipők védelmet nyújtanak a szúrások, vágások, égések, ütések és az egyéb külső hatások ellen. A biztonsági lábbelik csúszós vagy egyenetlen felületeken való járáskor is megfelelő tapadást nyújtanak, így segítenek megelőzni a csúszásokat és az eséseket, amelyek súlyosabb problémákhoz, például csonttörésekhez és fejsérülésekhez vezethetnek.

Az Albatrosnál a dizájn mögött a funkció is nagy szerepet játszik. Ezek a divatos munkavédelmi cipők mindennap gondoskodnak a munkavállalók biztonságáról világszerte. Folyamatosan dolgoznak az innovatívabb ötleteken, megoldásokon a nagyobb biztonság és kényelem érdekében.

A cipők kopásálló, és ütéscsillapító DUO-PU talpon alapulnak, ennek köszönhetően rugalmasak és csúszásmentesek. A talprész hajlékony és kiváló tapadást biztosít a különböző felületeken. A puha PU réteg csillapítja a lépések megtételekor fellépő gerincre ható erőket, ezáltal létrejön a rugalmasság és a megfelelő stabilitás. A modellek fémmentes, üvegszálas anyagokból készült védelemmel vannak ellátva, ami biztosítja a leeső és szúró tárgyak elleni védelmet. Emellett rendkívül jó nedvesség elvezető képességgel is rendelkeznek. Anatómiailag kialakított kivehető puha EVA-ból készült talpbetétek találhatóak a lábbelikben, amik optimálisan illeszkednek a munkavállaló lábához és az ütődések elnyelésével segítenek megvédeni az ízületeket, izmokat és csontokat.

 

Az Albatros az egyik vezető német márka a magas minőségű, stílusos munkavédelmi cipők gyártásának a területén. Minden terméket egy németországi nemzetközi szakértői csapat tervezi és fejleszti. Folyamatosan fejlesztik az Albatros termékcsalád minőségét, kényelmét és kialakítását, immáron 35 éve. Elsődleges cél az, hogy elősegítsék a biztonságos munkavégzésre vonatkozó feltételeket a divat bevonásával. A védelemre készült lábbelik az alábbi kategóriákat foglalják magukban: munkavédelmi cipő S1P, S3, túra és munkacipő O1, O2, és a munkavédelmi csizmák.

 

Válaszd az Albatros stílusos és kényelmes munkavédelmi cipőit a munkádhoz!