loginet_shop.general-error

Bemutatjuk a Sir Safety System prémium esőruha kollekcióját

Maradj száraz és stílusos az időjárás viszontagságaitól függetlenül!

 

A Sir Safety System esőruházatait úgy tervezték, hogy bármekkora esőzéssel is kelljen megküzdenünk az esőruhát hordva mindig biztonságban, szárazon vészeljük át a legzordabb időket is. A Sir Safety System esőruhákat ezért poliészterből és PVC-ből készítik, vagy nejlon és PVC anyagokból. 

 

A Sir Safety System wonderflex technológiája, melyet az esőruhákhoz használnak, vékonysága ellenére is hihetetlen erős anyag. Ezek a ruházatok úgy készültek, hogy egy poliészter alapra poliuretánréteget készítettek, amivel az anyag sokkal rugalmasabb és viselete kényelmesebb lett. Sőt mi több extra hideg körülmények közt is rendkívül jól támogatja a test hőmegtartását a megfelelő fokon, úgy, hogy közben lélegző kialakításának hála kellően szellőzik közbe, így viselője nem érzi fullasztónak ruházatát. A plusz rétegnek hála sokkal ellenálóbb, kopásállóbb mint sima műanyagból készült társai. 

 

A Sir Safety System prémium esőruháit elsősorban logisztikában, építkezéseken, erdőgazdálkodásban, fafeldolgozó iparban, mezőgazdaságban, halászatban dolgozóknak ajánljuk. De bárkinek praktikus ruházat lehet aki egy szakadásálló, megbízható eső elleni ruhát szeretne. 

 

Legkedveltebb Sir Safety System esőruhák: 

SUN CITY KABÁT

CIKKSZÁM: SSY-MC4314Q5

Dzseki Wonderflex anyagból, vízálló és lélegző; rejtett cipzárral és gombos zárással, lehajtható kapucni elasztikus szegéllyel, gumírozott szélálló mandzsetta, vízálló zsebek. Benzinnek ellenáll, hihetetlenül rugalmas, kopásálló és kényelmes.

SUN CITY NADRÁG

CIKKSZÁM: SSY-MC4315Q5

Teljesen vízálló és légáteresztő Wonderflex nadrág, rugalmas derékpánttal. Hihetetlenül rugalmas és magas szintű kényelmet és dinamizmust biztosít. Kopásálló. Benzinnek ellenálló saválló szövet.
A terméket úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen az (EU) 2016/425 rendeletnek és az azt követő módosításoknak.

SUN CITY ESŐKABÁT

CIKKSZÁM: SSY-MC4316Q5

Térdig érő Wonderflex anyagból készült esőkabát, vízálló és lélegző; rejtett cipzárral és gombos zárással, lehajtható kapucni elasztikus szegéllyel, gumírozott szélálló mandzsetta, vízálló zsebek. Benzinnek ellenáll, hihetetlenül rugalmas, kopásálló és kényelmes. Megfelel az (EU) 2016/425 rendeletnek.

CAYENNE ESŐKABÁT

CIKKSZÁM: SSY-MC4326Q5

Térdig érő nylon/PVC esőkabát, vízálló hőszigetelt varratokkal.
Elöl gombos záródás belső füllel, lehajtható kapucni húzózsinórral, gumírozott szélálló mandzsetta, oldalsó vízálló szárnyas zsebek.

OCEAN ESŐKABÁT

CIKKSZÁM: SSY-MC4312

Térdig érő esőkabát poliészter/PVC anyagból, vízálló hőszigetelt varratokkal, 250 g/m2. Elöl gombolós, húzózsinóros kapucnis kivitel, rugalmas mandzsetta, két vízálló zsebbel ellátva.