loginet_shop.general-error

Európai Unió - Befektetés a jövőbe

Kedvezményezett neve: MAGIC TOOLS MUNKAVÉDELMI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Fejlesztés tárgya, célja: Üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő beruházás megvalósítása a MAGIC TOOLS Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 37 549 405 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.05.28.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00546

 

Projekt leírás:

Magic Tools Kft. jelen beruházásának célja elsősorban a munkahelyek megőrzése, a további munkahelyteremtés, azáltal, hogy olyan fejlesztéseket hajtunk végre, amivel kapacitásaink, eladási számaink, hatékonyságunk növekedni fog. 

A beruházás két részre osztható, egyrészt a nagykereskedéshez kapcsolódó raktározási feladatok optimalizálására, másrészt pedig a teljes informatikai eszközállomány megújítására, amellyel olyan új szolgáltatási kört tudunk teremteni, olyan plusz hozzáadott értéket tudunk teremteni munkavállalóinknak, viszonteladóinknak, végfelhasználóinknak, amely a jövőben kihívásokkal szemben felkészíti a céget a helytállásra.

1.Raktározási rendszerünk fejlesztése érdekében 3 új targonca és 10 db új vonalkód olvasó trackert került beszerzésre. A megnövekedett vállalati forgalom miatti raktárlogisztikai infrastruktúra fejlesztése szükségessé vált. A megfelelő szolgáltatási minőség megőrzése érdekében elengedhetetlen a raktári árumozgatás, a be, és kimozgatási tevékenység hatékonyságának fejlesztése. 

2.Információs technológia fejlesztés: Szerver és munkagépállomány lecserélése. Abeszerzésekkel képessé válunk mobil hardveres támogatást nyújtani a munkavállalóinknak, illetve egy stabilabb informatikai háttér biztosítása a folyamatok zökkenőmentes működéséhez.