loginet_shop.general-error

Ismerd meg a Puma Safety prémium párnázottságáról híres termékcsaládját

A Motion Protectet

 

A termékcsaládot a sport és a mozgás inspirálta, így remekül megállja a helyét a sportos, de lezser 2022-es divatban. Nem mellesleg technikai adottságaival is hozza a Puma Safety-től, már megszokott munkavédelmi minőséget. A modelleket az ütéselnyelés, az energia-visszanyerés és a design tökéletes összhangja jellemzi. A talpszerkezet kifinomult Impulse Foam® technológiával készül, mely rugalmassága lévén minden egyes lépésnél visszaadja a mozgás energiájának nagy részét. Ám, nem csak az energia-visszanyerésben jeleskedik, hanem maximum párnázottságával segíti lábad kényelmét bármilyen körülmények között is legyél.  

 

 

A termékcsaládra jellemző hajlékony üvegszálas talpátszúrás elleni védelmet a talpközépben, a FAP® technológiája adja. Ez a talpátszúrás elleni védelem kerámia-bevonatos üvegszálas alapanyagból készül, mely teljesen megvédi lábadat az áthatoló tárgyaktól. 

 

 

TPU csavarodásgátló rendszere, vagy más néven TPU torziós rendszer a talpközépbe van építve a Puma Safety munkavédelmi cipőben. Lényege, hogy a nap 24 órájában alátámassza lábadat és a megfelelő stabilitással segítse ki. 

 

 

Mint munkavédelmi cipő nem feledkezhetünk meg az úgy nevezett motion gumi talpról sem, mely kiváló rugalmasságot és nagyszerű tapadást (SRC) biztosít viselőjének.  Sőt mi több, a gumi talpat úgy tervezték, hogy 300°C-ig hőálló legyen. 

 

 

Megnézem az összes Puma Safety Motion Protect terméket!