loginet_shop.general-error

Kratos Safety-vel biztonságban - zuhanásvédelem

KRATOS SAFETY az Ön szolgálatában!

A zuhanásvédelem hozzájárul a biztonsághoz és az egészségéhez, azokban a munkakörnyezetekben, ahol a magasban, veszélyes körülmények között dolgoznak a munkavállalók. Ez a védelem kiemelt fontosságú, mivel a magasból való lezuhanás jelentős sérüléseket vagy akár halálos kimenetelű baleseteket okozhat. A legtöbb iparágban törvényi és munkavédelmi előírások és szabályozások vannak érvényben a zuhanásvédelemre vonatkozóan. A munkáltatóknak kötelességük gondoskodni arról, hogy a munkavállalók megfelelő zuhanásvédelmi felszerelést és képzést kapjanak. Az előírások betartása nemcsak a munkavállalók biztonságát biztosítja, hanem megóvja a cégeket a jogi problémáktól és bírságoktól is.


A zuhanásvédelem fontossága nemcsak a fizikai biztonság szempontjából fontos, hanem a dolgozó önbizalmának és a produktivitásának növelésében is szerepet játszik. Ha tudják, hogy megfelelően védve vannak a magasban vagy a veszélyes munkakörülmények között, akkor ő maguk is maximálisan eltudják végezni az adott feladatot. Biztonságosabb munkakörnyezetet teremtve növeli a munkahelyi stabilitást és csökkenti a munkavállalók fluktuációját. 

 


KRATOS SAFETY az Ön szolgálatában!


A magasban való munkavégzés veszélyes, ha a védelem nem megfelelő, vagy nem rendeltetésszerűen használják a védőeszközöket, akár végzetes kimenetelű is lehet.
A kockázatok elkerülésére a Kratos Safety termékei megoldást jelenthetnek. Megfelelnek az európai szabványok követelményeinek, valamint a felhasználók kényelmével és ergonómiájával kapcsolatos elvárásoknak. Az emberi élet fontossága elkötelezettségei alapján innovációra, tervezési és gyártási szakértelemre összpontosít. Az ergonómia és a kényelem a legfontosabb a védőfelszerelések viselőinek, ezáltal a munkavállaló még nagyobb biztonságban érezheti magát.


A Kratos Safety hatalmas kínálattal rendelkezik, több mint 700 termékből válogathatnak a felhasználóik a következőkből: hevederek, behúzható zuhanásgátlók, csúszó zuhanásgátlók, energiaelnyelő zsinórok, zsinórok, csatlakozók, rögzítési pontok, és más egyéb zuhanásgátló árucikkekből. Mindemellett az ökológia iránti elkötelezettség is nagy szerepet játszik a vállalat életében. Mint például, a hulladék átválogatása, majd újrahasznosítása, szennyvíz hatékony kezelése, ökológiai termelésből származó tisztítószerek használata, a papír használat csökkentése, ökonyomatás és a műanyag felhasználás csökkentése.


A Magic Tools-nál három képzett kolléga dolgozik, aki leesés védelmi termék specifikusok lettek, tudásukat és képességeiket egy hozzáértő személy ellenőrizte. A Kratos Safety által oktatott személyek esetében az egyéni védőeszközökre vonatkozó előírások és európai szabványok ismerete elengedhetetlen, a PPE szemrevételezéses ellenőrzésére a magasból esés ellen. Szigorúan betartják a Kratos Safety időszakos vizsgálati eljárásait.

A Magic Tools a Kratos Safety által gyártott leesésvédelmi termékekre az első éves felülvizsgálatot ingyenesen biztosítja. Az időszakos vizsgálat gyakorisága legalább 12 havonta ajánlott. Kratos Safety zuhanásvédelmi termékeit akár az Ön ipari területein, telephelyén is bevizsgáljuk, így termékeit nem kell külföldre vinnie. Kollégái számára pedig ingyenes képzést kérhet szakértő kollégáinktól.

 

Regisztráld be Kratos Safety termékedet:

1. A termék regisztrációt megelőzően létre kell hozni új felhasználót, mert a termékregisztráció felhasználóhoz kötött (cég vagy magánszemély is lehet) . Amennyiben van fordító a webes felületen, érdemes “bekapcsolni”, jobb klikk az egérrel az oldalon és “fordítás magyar nyelvre”.


2. QR kód beolvasáskor (mobiltelefon vagy QR code-ot ismerő kézi scanner használata) ez a felület jelenik meg, a termék képe, és a termék alapadatai: 
sorozatszám (serial no.); tétel száma (batch no.); gyártás dátuma (mfg dt); termék állapota: rögzíteni, és az alap letölthető dokumentumok (a kézikönyv 23 nyelven van)

RECORD gombbal indítjuk ez a regisztrálást.

 

3. A felhasználói regisztrálást követően már egyszerűbb a termék regisztrálása, mert a QR code beolvasás után a termék adatlapja jelenik meg, és a RECORD gomb klikkelése után elkezdhető a használatbavételi adatok rögzítése.

 

4. Amennyiben asztali számítógépről lépünk be a felületre, akkor a 
http://k-s.one/TacKratosAspx/LabelProductAndProductTool/Menu fog alapból megjelenni a belépést követően, kéri a termék scannelését kézi QR code scannelővel. 
Ez nem mindenkinél áll rendelkezésre, így manuálisan a billentyűzettel is megadható a kívánt termékazonosító számsorozat a következő alapján:

http://k-s.one/TacKratosAspx/LabelProduct/termék cikkszáma+batch no.+serial no. egyben írva) 
a termék csomagolásán feltüntetve van minden információ a regisztráláshoz: 

 

például: 
http://k-s.one/TacKratosAspx/LabelProduct/FA1010300013277600390)  átugrik azonnal a termék adatlapjára , a RECORD gomb megnyomásával indulhat a regisztrálás.