loginet_shop.general-error

Mi a titka a többfunkciós munkaruháknak?

A többfunkciós munkaruhák olyan egyedi fejlesztések eredményei, melyek számos igényt elégítenek ki azáltal, hogy használhatóak ősszel, télen és tavasszal egyaránt. De erre hogyan képesek? Mitől többfunkciósak?

A titkuk az alakíthatóságukban rejlik. Minél többféleképpen lehet átalakítani egy kabátot, annál több funkcióval rendelkezik. Így ahelyett, hogy egyszerre lenne 3, 4 vagy akár 7 különböző munkaruhánk, ezekkel az innovatív megoldásokkal egy munkaruhában megtalálható mindegyik.

A legtöbb többfunkciós kabátnak kivehető bélése van, ezáltal egy vastag, meleg munkakabátból könnyen tudunk enyhébb időjáráshoz passzoló kabátot varázsolni. A másik lehetőség a levehető ujjakban rejlik, melynek köszönhetően mellénnyé alakítható kabátot kapunk.

Ezek a 2 vagy 3 az 1-ben munkás kabátok, dzsekik vagy mellények. De a legtöbb többfunkciós munkaruha itt nem áll meg.
 

PJ10 - Pilóta Dzseki


A mellénnyé alakíthatóság és a kivehető bélés kombinációiból is számos kabát vagy dzseki létezik, így kaphatunk egyszerre egy bélelt, meleg munkás kabátot, egy bélés nélküli kabátot, ujjak nélkül egy bélelt mellényt és egy bélés nélküli mellényt. Néhány kabát estében a levehető szőrmegallér további plusz funkcióként szolgál.

Az 5 funkciós munkakabátok ezen is túlmutatnak. Titkuk abban rejlik, hogy egy vastagabb külső kabátot egy az egyben el lehet különíteni az alatta lévő vékonyabb dzsekitől, melyet a levehető ujjaknak köszönhetően mellényként is lehet hordani. Az 5 funkció a következőképpen jön ki:

 1. Vastag, több rétegű munkás kabát
 2. Csak a külső munkakabát magában
 3. Belső kabát
 4. Külső kabát, alatta a munkás mellény
 5. Belső kabát mellénnyé alakítva a levehető ujjak által

 

S766 - Essential 5 az 1-ben kabát


A legtöbb funkcióval rendelkező munkaruhák a 7 az 1-ben munkáskabátok, munkásdzsekik. Funkcionalitásban annyival tudnak többet az előző példától, hogy nekik a belső dzseki és mellény kifordítható. Így a 7 funkció:

 1. Vastag, több rétegű munkás kabát
 2. Csak a külső munkakabát magában
 3. Belső kabát
 4. Belső kabát kifordítva
 5. Belső kabát mellénnyé alakítva a levehető ujjak által
 6. Mellény kifordítva
 7. Külső kabát, alatta a munkás mellény
   
S426 - Hi-Vis 7 az 1-ben kontraszt Traffic kabát

 

Szerezd be Te is magadnak a többfunkciós kabátodat, dzsekidet vagy mellényedet, hogy három évszakra letudd a munkaruhádat. Nézz szét széles kínálatunkban →