loginet_shop.general-error

Prémium munkaruha

a Sir Safety System-től

 

A Sir Safety System vállalat küldetése több, mint negyven évvel ezelőtt kezdődött Olaszország szívében. Mára már nemzetközi szinten garantálják a munkavállalók kényelmét és biztonságát. Prémium minőségű kategóriába tartozó olasz munkaruházat széles palettán kínálja termékeit.

Úgy tervezték és gyártották, hogy a legmagasabb szintű védelmet biztosítsa, a legmodernebb technológiák felhasználásával viselői részére.

Sir Safety System munkaruházat gyártója elkötelezettségének érzi, hogy biztonságosabb jövőt teremtsen a jövő nemzedékének.

 

 

Új generációs munkaruhák még magasabbra tették a mércét, minden eddiginél jobban törekedtek a kényelemre, az ergonómiára, minden apró részletre odafigyeltek, hogy megfeleljenek a követelményeknek, és a legnagyobb elvásároknak. Tartósság, megbízhatóság azoknak, akik mindennap olyan tevékenységet végeznek, amelyekben kisebb sérüléseket szerezhetnek, de azok számára is tökéletes választás akik fokozottan veszélyes környezetben végzik a munkájukat. A nem megfelelő munkaruha viselése súlyos következményekkel járhat, ezért nagyon fontos szempont, hogy a munkakörnyezettől és tevékenységtől függően a megfelelő munkaruházatot válasszuk magunknak.

 

Ismerd meg a főbb termékcsaládokat, és válogass a munkáskabátok és munkásnadrágok között igényeid szerint.

 

Gemini

 

A Gemini termékcsaládot vászon szövetből készítették, ami rendkívül tartós és kopásálló.

Remekül véd a kisebb sérülések és a különböző szennyeződések ellen. Megerősített részekkel és dupla varratokkal rendelkezik. EU 2016/425 szabványnak megfelel.

 

Industrial

 

Nehéz munkakörülményekre kifejlesztett termékek, poliészter, pamut és Ripstop anyag összetétellel. Kényelmes, minőségi viselet, háromszoros varrás és Cordura megerősítések a még nagyobb ellenállóképesség miatt, plusz fényvisszaverő csíkokkal is ellátták, a jól láthatóság érdekében. Ipari mosással tesztelve. EN 13688 CE, ISO 15797:2002, Oeko-Tex® standard 100 minősítés.

 

 

Symbol

 

100%-ig pamutból készült munkakabátok, munkanadrágok jellemzik a Symbol termékcsaládot. Nagy teherbírású, jó légáteresztő, kényelmes munkaruházat megerősített varrásokkal.

EN13688 szabványnak megfelel.

 

 

 

HEAVY 

 

A Heavy családot is, akárcsak az Industrialt nehezített munkakörülményekre fejlesztették ki. Pamut, nylon és Cordura-NYCO anyagösszetétellel az extra megerősítések a nagy kopásállóságot biztosítják. Fényvisszaverő csíkokkal is ellátták a védelem szolgálatában, légáteresztő, kényelmes viselet a dolgos hétköznapokra.

Ipari mosással tesztelve. EN 13688 CE, ISO 15797:2002, ISO 15797:2002 szabványoknak megfelel. Oeko-Tex® standard 100 minősítés.