loginet_shop.general-error

Puma munkavédelmi cipő: megérkezett a KICKFLIP 20Y

A Puma Safety limitált, speciális modellt mutat be fennállásának 20. évfordulója alkalmából

A különböző iparágakban dolgozók számára a munkavédelmi cipők alapvető fontosságúak a biztonság és kényelem szempontjából. A Puma munkavédelmi cipői, az évek során mindig a minőségre, a stílusra és a biztonság tökéletes összhangjára törekedtek.


A Puma Safety egy olyan márkanév, amelyet az emberek szerte a világon ismernek és megbíznak benne. Az eredeti Puma márka hírnevére épül, a Puma Safety, mely elkötelezett az innováció és a minőség iránt.


A munkavédelmi cipők elsődleges szempontja a biztonság. Ezek a lábbelik számos olyan technológiai jellemzővel rendelkeznek, amelyek garantálják a munkavállalók lábainak védelmét. Nem csak biztonságosak, hanem stílusosak és kényelmesek is. 
 


A Puma Safety fennállásának 20. évfordulóját ünnepli, és bemutatja az Urban Protect termékcsalád legújabb tagját, a Kickflip-et. 

Ez az innovatív munkavédelmi cipő a klasszikus Puma stílust ötvözi a funkcionalitással. A klasszikus dizájnelemek modern szabással kombinálva egyedi esztétikát teremtenek.

Puma munkavédelmi cipő Kickflip


A Kickflip Puma lábbelik az utcai stílust a modern munkavédelmi cipő magas követelményeivel ötvözi. 300 fokig hőálló HRO gumitalppal rendelkezik. A habosított EVA anyagból készült sarokrész ldCell eleme rendkívül könnyű, és elnyeli a munkavégzés közben ízületeket és gerincet terhelő ütődéseket. BreathActive funkcionális belső bélés segíti a légáteresztést, ezáltal csökken a lábizzadása.


Evercushion talpbetét ergonómiailag kialakított és minden lépésnél a maximális kényelmet biztosítja viselője számára. Speciális boltív-támasztékkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a láb természetes helyzetét. A Kickflip üvegszálas lábujjvédője megóvja a lábakat a zuhanó, leeső tárgyak ellen. A kerámia bevonatú szálakból készült rugalmas FAP technológia átszúródás elleni védelmet biztosít, amely teljesen megvédi a talpakat, meggátolja az éles tárgyak áthaladását, például szögek vagy tüskék esetén. A cipő talpa csúszásmentes, ezzel biztosítja a stabilitást, a viselője nem csúszik meg járás közben, és ezáltal segít megelőzni a munkahelyi baleseteket. A víz lepergető tulajdonságának köszönhetően nedves és esős környezetben is alkalmazható. 

Ez a Puma munkavédelmi cipő teljesen fémmentes. 41-46 méretekben érhető el, és a termék gyártása során nem kerül felhasználásra semmilyen állati eredetű alapanyag. Mindemellett, nagy hangsúlyt fektettek a kényelemre, a biztonságra és a tartósságra, anélkül, hogy a stílust veszélyeztetették volna.

 
A Kickflip Puma munkavédelmi cipő kiválóan alkalmazható az építőiparban, a termelésben, a raktározásban/logisztikában.

puma munkavédelmi cipő


A Puma Safety munkavédelmi cipők a stílus és biztonság tökéletes egyensúlyát kínálja. Azoknak, akik a munkahelyi biztonságot prioritásként kezelik, és szeretnék, hogy cipőik stílusosak és kényelmesek legyenek, a Puma munkavédelmi cipők ideális választást jelentenek.


Miért fontos a munkavédelmi cipő viselése?


Számos országban és iparágban szigorú törvényi előírások és szabályozások vonatkoznak a munkavédelmi felszerelésekre, ideértve a munkavédelmi cipőket is. A munkáltatók kötelesek a munkavállalóknak a megfelelő védőeszközöket biztosítani. A szabályozások betartása nemcsak a munkahelyi balesetek megelőzését, hanem a jogi következmények elkerülését is szolgálja.
A megfelelő munkavédelmi cipő kiválasztása kulcsfontosságú. Fontos szempont először is a munkakörnyezet és az ott jelen lévő veszélyek felmérése. A lábbeli méretének meg kell felelnie, a maximális kényelem elérése érdekében, hiszen az egész napos fizikai munkavégzés megterhelő lehet.


Azonban a megfelelő munkavédelmi cipő kiválasztása után sem szabad megfeledkezni az ápolásról, rendszeresen meg kell tisztítani és ellenőrizni, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem sérültek-e meg. A sérült vagy elhasználódott cipők csökkenthetik a biztonságot és a hatékonyságot.


A munkavédelmi cipők nem csupán a biztonságot szolgálják, hanem a munkavégzés hatékonyságát és a munkavállalók kényelem érzetét is javítják. A megfelelően kiválasztott lábbeli segíti a munkavállalókat abban, hogy hosszabb ideig koncentráltak maradjanak és a munkájukra fókuszáljanak. Az ergonómikusan kialakított cipők csökkenthetik a lábak terhelését, fájdalmát, amik a hosszú munkaidő alatt jelentkezhetnek. 


De, a legfontosabb szempont a munkavédelmi cipők viselésében az, hogy segítenek elkerülni a munkahelyi baleseteket.