loginet_shop.general-error

Üdvözlünk a kreativitás és innováció világában!

A Red Dot Design Díjat 1955 óta ítélik oda, és azóta a világ egyik legtekintélyesebb design díjává nőtte ki magát.

 Küldetésük: „A jó design keresésében” lehetőséget biztosított, hogy a legelismertebb díjak egyikévé vált. 

A díj három fő kategóriában kerül odaítélésre: Termék Design, Kommunikációs tervezés, és Design Koncepció. A díjra jelentkezők munkáit egy nemzetközi zsűri értékeli, melynek tagjai a design iparág különböző területeiről érkeznek. Mindegyik tudományágban évente egyszer rendeznek versenyt.

  • Termék dizájn

A Red Dot Award: Product Design célja, hogy minden évben megtalálja az év legjobb termékeit. A Red Dot zsűri által díjazott termékek lehetnek esztétikailag jól kinézőek, funkcionálisak, intelligensek vagy innovatívak, de közös bennük a kiemelkedő dizájn.

 

  • Márkák és kommunikációs tervezés

1993 óta nemzetközi ügynökségek, tervezők és cégek kapnak meghívást a Red Dot Award: Brands & Communication Design díjra. A Red Dot zsűri a márkákat és a kommunikációs tervezési munkákat értékeli.

  • Red Dot Award: A Design Concept 2005-ben jött létre, hogy bemutassa és díjazza azon koncepciókat és innovációkat, amelyek a jövő előfutárai. Mára a díj professzionális és értékes platformmá vált a tervezési projektek értékelésére és elismerésére. 

A díjazottak kiválósági pecsétként használhatják a Red Dot logót, ami hatalmas elismerést jelent. A díjazott munkák bekerülnek a Red Dot Design Évkönyve is, amely egy fontos referenciakönyv a szakmabeliek számára.

Ismerd meg díjnyertes Albatros és Puma Safety cipőinket!