loginet_shop.general-error

Idén nyáron válaszd a munkavédelmi szandált

A munkavédelmi szandálok az EN ISO 20345-ös szabványnak megfelelőek. S1 és S1P biztonsági osztályba sorolhatóak és kaphatóak.

Ezek a szandálok a munkavédelmi cipőkkel ellentében szellősebbek és komfortosabbak, elsősorban nyáron vagy beltéren hordják a munkavállalók. 

A munkavédelmi lábbelik kiválasztása mindig a kockázat függvényében történik, ezért a kiválasztáskor fel kell mérni a munkahelyi viszonyokat. Ha nincs kitéve nedves vagy túlzott szennyeződésnek, akkor a biztonsági szandál remek alternatíva lehet. Leginkább a gyártási és a logisztikai szektorban, ahol a nem légkondicionált munkaterületeken felmelegszik a levegő. Viseletük biztonságot, kényelmet biztosít, a nyitott részeknek és a légáteresztő képességének köszönhetően egész nap szárazon tartja a lábakat. Bárki, aki hosszú ideig állva vagy sétálva végez tevékenységet, tudja, milyen fontos a megfelelő kényelem. Ha a lábbeli nem rendelkezik ütéselnyelő tulajdonságokkal, a láb állandó igénybevétele – aminek egyébként is ki van téve a hosszú munkanapokon – csak fokozódik. Ez negatív hatással lehet az egészségére, és tartós problémákhoz vezethet.

 1. Puma Safety Neodyme, a legkönyebb védőszandál...

  1. Flex Motion technológia: A dupla sűrűségű PU talp minden eddiginél nagyobb rugalmasságot biztosít, kombinálva
  a futócipők hatékonyságát a munkavédelmi cipők védőképességeivel.
  2. Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus kialakítás nagyobb kényelmet biztosít a cipő viselőjének.
  3. Breathactive technológia: A kialakított micro-csatornás rendszer, ezen a több rétegű bélésen biztosítja a jobb
  légáteresztő és nedvszívó képességet.
  4. iCELL: Az iCELL elemek kemény, méhsejt szerkezete javítja a párnázást, miközben javul a cipő stabilitása, irányítása és kényelme is.

A Puma és Albatros munkavédelmi cipők minden munkaterületen megállják a helyüket kiváló minőségüknek, a legújabb technológiáknak és nem utolsó sorban dizájnjuknak köszönhetően. A Puma munkavédelmi szandálok nemcsak megfelelnek a biztonsági előírásoknak, de rendkívül tartósak és stílusosak is. Acél vagy kompozit betétekkel rendelkeznek, amik megvédik a lábujjakat a zuhanó és leeső tárgyak ellen, átszúródási védelmet is nyújt a talpaknak.

A munkavédelmi szandálokat úgy tervezték, hogy anatómiailag igazodjanak a dolgozó lábához, komfortosak legyenek az egész napos viselés során is. A talpbetétek párnázottak, az antimikrobiális anyagok pedig tipizálják a baktériumok és szagok kialakulását.

Kiváló minőségű anyagokból készülnek, ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. A magas minőségű bőr, textil és műanyag anyagok a tartósság alapján lettek kiválasztva, így a szandálok hosszú élettartamúak és ellenállnak az erős igénybevételnek is. A tépőzáras és gyors fűzős megoldások rendkívül egyszerűvé teszik a fel és levételt.

 

Ha kényelmes és divatos munakvédelmi lábbelit keresel nyárra, válaszd a Puma vagy Albatros munkavédelmi szandáljait!