loginet_shop.general-error

Webáruház használata - 1. rész

Termékek, termék adatlap és termékszűrő használat

 

Webáruházunk számos új, praktikus funkcióval bővült, amik mind azt a cél szolgálják, hogy még kényelmesebb és gyorsabb legyen Önnek a vásárlás.

Az alábbiakban segítünk eligazodni a termékeket listázó és megjelenítő felületek között, hogy gördülékenyebben lehessen elsajátítani az új funkciókat.

 

A lenti infografikán egy kategóriába tartozó termékeket jelenítettünk meg. Ami elsőnek szembe tűnik, az a részletes szűrési lehetőség. A termék bármely tulajdonságára rá tudunk szűrni, így hamarabb megtalálhatjuk a számunkra ideális darabot, emellett az árcsúszkával meghatározhatjuk a keretet, hogy milyen értékhatáron belül keresünk egy terméket. A szűrő úgy működik, hogy amint beállítunk rajta valamit, a találatok azonnal frissülnek és a feltételeknek megfelelő listát kapunk.
 


Jobbra fent van lehetőségünk arra, hogy nézetet váltsunk, így mozaikos vagy listás elrendezés közül kiválaszthatjuk, hogy melyik a számunkra testhezállóbb és praktikusabb.

Minden termékfotó mellett található egy szívecske. Rákattintva kedvenc terméknek lehet jelölni azt, amit esetleg később megrendelnénk, vagy éppen pont hogy gyakran vásárolnánk, vagy egyszerűen csak szeretnénk egy listába tenni, amit könnyen elérhetünk.

Leadott értékelés is tartozik minden termékhez, melyekről bővebben a termék adatlapján lehet olvasni, illetve sajátot leadni is ott lehet.

 

Nézzük is akkor magát a termékadatlapot.


A kedvencnek jelölés és a leadott értékelések itt is megtalálhatóak. Ami viszont egy szembetűnő újdonság, az a szín variációk megjelenése termékképek formájában. Tehát csak rá kell kattintani a nekünk tetsző termékfotóra, és megjelenik az adott színű termék adatlapja.

Újdonság még a készlet információ lekérdezés és az összehasonlítási lehetőség más termékkel. Utóbbit a cikk végén részletesebben kifejtjük.

Lejjebb görgetve le tudjuk szűrni az adott terméket szín és/vagy méret szerint, megkönnyítve és felgyorsítva ezzel a vásárlási folyamatot.

A bővebb készletinformációk adnak tájékoztatást az elérhető mennyiségekről.
 


Terméktulajdonságokat, tanúsítványokat, termék videókat és az értékeléseket ez alatt találjuk. A sárga + ikonokra kattintva lenyílnak a lapok, és megkapjuk a részleteket. Ahol szürke a + ikon, az nem rendelkezik tartalommal.
 


A termékek összehasonlítása egy döntéskönnyítő funkció. Ha kijelöltünk két vagy több terméket, akkor fent a kosár gomb mellett megjelenik egy mérleg ikon, ahol kilistázva megkapjuk ezen termékeket. Termékek összehasonlítása gombra kattintva megjelenik a lenti nézet. A hasonlók kijelölése gomb megnyomásával sárga színnel megjelennek az egyező tulajdonságok, megkönnyítve ezzel az összehasonlítást. Innen pedig könnyen a kosárba is tehetjük a győztest.
 


Reméljük, hasznos volt a használati útmutatónk a termékeinkhez és elnyeri tetszésüket megújult webáruházunk.