loginet_shop.general-error

Webáruház használata - 2. rész

Kollégák felvétele és jogosultságok beállítása

Webáruházunk bemutatásának következő részében az Önök kollégáinak felvételéről, majd az ő jogosultságainak beállításairól lesz szó. Mostantól cégéhez több felhasználót rendelhet, akiknek megszabhatja jogosultságait, vagy adminisztrátorrá teheti őket. Mutatjuk, hogyan.

 

Bejelentkezés után a jobb felső sarokban a saját fiók menüpont alatt találhatóak az intézményadatok. Az alábbi felület kerül elénk, ha rákattintottunk.
 


A felhasználó meghívása gombra kattintva felugrik egy ablak. Itt kell megadni az e-mail címét a kollégának, amire kimegy egy regisztrációs e-mail. Az e-mailben a megerősítő linkre kattintva a kolléga először egy sikeres meghívó elfogadásról szóló felületet lát, majd a bejelentkezés gombra kattintva felregisztrálja magát a neve és egy új jelszó megadásával. Ezentúl a meghívott e-mail címével és ezzel a megadott jelszóval fog tudni bejelentkezni.
 


Mindeközben adminisztrátorként beállíthatjuk, hogy a meghívott kollégának milyen jogosultságokat adjunk, ha lenyitjuk a + ikont. Egyszerűen csak ki kell pipálni, hogy miket láthasson vagy csinálhasson. Azt, hogy mire nincs jogosultsága, azt nem fogja látni. Másik opció, hogy beállítjuk őt is adminisztrátornak, és neki is jogosultsága lesz mindenhez.
 


Reméljük, hasznos volt újabb, a webáruházon való eligazodást segítő leírásunk.